Header

Monday, September 07, 2009

SELAMAT MENYAMBUT NUZUL ALQURAN

Keje ke arini? Wilayah keje la plak.
Siapa tau arini cuti sempena apa? Nuzul quran la..
Hari di mana quran diturunkan. 17 ramadhan.

Moga kita dpt mengambil berkat untuk arini.

Kalaula weols cuti mcm uols arini mau ahkak habiskan masa ngn menyopping sakan! Hiksss..
Yela byk lagi yg tak settle nihh...
Gundah gulana tau hati ahkak bila pikir persiapan raya.........

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

Cath J said...

Mesti crowded lah mane shopping mall.. hihihi

Diarihatiku1976 said...

setiap thn memang sesak teruk jalan time ni.. jalan TAR le tukan..

*ayu* said...

salam nuzul quran..

lily lotus said...

salam nuzul quran too..happy shopping!

Dee said...

abislah jem..hehehe..dee keje..

masviona said...

cath j:
sure....baik xyah gi shopping time ni kan...hiksss

diarihatiku 1976:
betul tuh...jln TAR mmg selalu sesak pun...hehehe

ayu:
same goes to u ayu...:)

lily lotus:
ermmmm weols keje ler xleh nak shopping sgt lah

dee:
tu ler jemmmmm...nasib saya keje dekat2 sini jer...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!