Header

Wednesday, September 09, 2009

Umpan Buat Damia Part 2

Aci tak kalau ahkak bongkar kembali kisah lama..
wahh.. bongkar..
dah macam sajak pak lah la plak

ada ke yg tatau bekas PM kita tu dulu ada wat sajak? ni ha la

Aku cari bukan harta bertimbun-timbun
Untuk hidup kaya
Aku cari bukan wang berjuta-juta
Untuk hidup bergaya
Aku cari bukan kawan-kawan
Untuk hidup sekadar berfoya-foya
Aku cari mana dia Al-Ghazali
Aku cari mana dia Al-Shafie
Kita bongkar rahsia kitab suci
Cari pedoman
Kita bongkar rahsia sunnah Nabi
Cari panduan
Aku hidup kerana dia Rabbi
Dialah teman
Dialah Wali
Dia mencukupi
Aku hidup bererti
Menikmati damai abadi.

best gak kan?
kita bongkarrrrr...
ni la ahkak bongkar n3 lama dan ahkak padankan ngn koleksi video yg ada dok peram kat henset Prebetsabu ni..
waahh.. mix and match gitu...

sebenarnyakan, n3 umpan utk melekakan damia tu ada video..
nak tgk?
ish tak malu la uols ni nak tgk2 org punyer.. hiksss... owh ahkak tgh sengal nih... hiks lagi
ni haa...



comeyyy kan damia bila dia tau walid dia tgh record, terus smile sampai telinga...
hiksss.. alahai anak omak....
taksub benar ngn kartun dia..............................

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

yuyee cap limau said...

alahai comel nyer damia..
hukhuk..sedihnyer teringan anak sedara dirumah
oh lambatnyer nak balik kg..
salam kenal kak MV..
saya nak jadi sbhgian warga MV juga boley??hehe..seronok je nampak..gthering same2..

atty's said...

KAN MAIN LAGI DAMIA..SUKA DGR DIA CKP YEAAHHH..hehehee ..

n0n0n said...

kali ni tak salah dah kut...td leh lak terpanggil PS ahkak...wakakakaka....xley tgk streaming video la kak....ofis ni ade limited access...huhuhuhu....

masviona said...

yuyee cap limau:
hiksss damia yg cute..kebang dia nih kalu tau org puji² dia....wakakaka

xlama lagi raya mesti balik kan...hikss.saba3

sila² apa salahnya nak jadi keluarga mv.com sesiap pun tak kisah semuanya layak...:)

atty:
hiksss bukan apa kty klu tak kasi dia umpan nih alamatnya weols xleh nak berblogging ler dah tuh asal nmpk jer weols bukak lappy memula ckp "work" pastu xsmapai 5 minit dia soh kita tutup lappy

nonon:
aah betul² now betul ahkak nye n3...hr nih byk n3 dr dia jer...hiksss...bukan nonon sorang je ramai lagi yg selalu tersilap hiksss

xperlah nonon if xleh tgk nnti bebila leh je tgk hiksss

rasp said...

hehehehe nak tergelak tengok dia senyum bila tau uols amik video tu...
tomei....

Kaseh said...

sesungguhnya damia adalah pojaan hatiku... giler comel dia sengeh tuh..

prebetsabu said...

rasp: tu la kan dia pantang bila tgk org pegang kamera mesti dia smile then peace..

kaseh: wah dipoja poja la plak... harap kecomelan wajah dia seiring ngn kecomelan perangai dia sampai bila2.. amiin

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!