Header

Wednesday, September 09, 2009

Wahh.. Kami Dah Kaya...

Ewahhhhhh...
e'ah e'aaaahh.. e'ah e'ahh e'ah
gelek2 sikit..

aduh aduh duh duhhh..
tergeliat lak pinggang nih
hahhaaa

hoyeee
hoyee...

aku kagum ngn masviona.com..
ni n3 keempat utk harini yg tidak berkisar pasal makanan!!!!!!

aritu kan masa Princess Party Damia tu weols buat kat Dewan kan..
dan dewan tu kene sewa ngn Pak Abu ujung kampug PBT....
so kene la deal ngn majlis perbandaran kajang (MPKJ)

murah je dewan tu.. tak silapnya rm20 sejam je...
tapi kene bayar deposit rm200 ontop of bape jam korang nak sewa tu..

dan last week, kitorang berjaya gak utk collect semula deposit tu..

huhuhuuh.. lambat gk kan dia proses...
time nak sewa aritu ia soh bayar on the spot gak deposit n sewa tu huhuhu
time nak pulang deposit, makan masa sebulan gak...

tapi ok la..
actuallykan, takde la susah nak berurusan ngn mpkj..
staff yg kitorang deal utk tempahan dewan tu amat2 friendly..
dia terangkan secara details... dan penerangannya disertakan ngn senyuman !!!
betul tak tipu... sgt2 friendly mpkj nowadays (ke dulu pun friendly gak cuma tak pernah deal direct je ngn dorang huhuhu)


nak collect cek deposit kene gi kat tingkat 2, jabatan perbendaharaan ye..
kalau korang nak sewa dewan pulak kat tingkat 6 ye...

sementara menunggu giliran...
biasak la.. time menunggu cenggini adalah sesi yg sesuai utk amik gambar !!!

lagi amik gambar !!!
lagi !!
lagi !!!

sere org sekeliling dok ngutuk weols dalam hati
"ek e leeh budak2 ni.. mcm tak pernah jumpe kamera"
ataupun
"ek e leeeh budak2 ni.. ni sure henpon baru ni.. nak mengetest kamera la tu"
ataupun
"wahh bebudak ni.. comey2 belako!!"
ok ok.. ayat last sekali tu mcm tipu je kan...

alamak...
pesal la nyonya ni punya rambut sgt kembang...
tak jadi shot aku utk kaunter tu..

tu tanduk rusa ke apa tu dua tu..
ohhhhhhhhhhh.. jari viona wat peace...
patutla... damia menurun kat bonda la ni suke wat peace time amik gamba

taraaaaaaaaaaaaaaa...
kan kan kan...
weols team mv.com dah kaya,,,
dapat cek rm200 padahal mmg duit sendiri pun utk deposit je kot!! bukannya duit free
keletuk atas kepala sekali supaya sedar dari lamunan...

tulis nama atas batu..
eh...
atas cek la...

dan diumumkan bahawasanya cek itu telah selamat di bankinkan!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

atty's said...

teh tarik 20 gelas..huhuuhh..muntah ler kalo larat nak minum..

n0n0n said...

apa lg bro...blanje sahur la...wakakakaka

nURmALa mAZLan said...

huh!!!
baru birhday party tu..
aklau dia nak kahwin nnt buat kat mana la agaknyer kak

Cath J said...

hehehhe.... boleh lah beli LV baru yerrrrrr........ ;-p

Gieyana said...

hahaha...n3 nie mmg best..igt cam betui2 dh kayoooo erk! tp korang mmg kayooo! kayoo ngan entry yg bestttt!hiks!

DatinDiaries said...

hurmmmm bolehla belanja bukak pose nih..hehhee

Hezesuze said...

ermmmm KFC 1 bucket...muahahahaha!!

rasp said...

leh blanja geng2 uols sahur gitu :)

Sue said...

salam..

wahh dtg mpkj bile ni? lenkali dtg la kat tgkt 7 skali.. leh kenal2. ehehe sue keje mpkj, kat audit dalam :)

prebetsabu said...

hamboi korang.. kasik can la weols berongeng ngn duit tu.. ala tu pun bukan duit yg dapat free.. tu duit deposit la.. pusing2 duit sendiri jugakkk.. hhah..

*now tgh tunggu nuffnang pos cek dia ni.. lambat la pulokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!