Header

Monday, September 07, 2009

Zakat Sudah Tertunai

alhamdulillah


Alhamdulillah zakat fitrah bagi team mv.com untuk tahun ini (1430 H) sudah pun tertunai.....syukuran.

Hari Sabtu lepaskan weols ke majlis berbuka puasa bersama² Nuffnang tuh kat The Apartment, KLCC kan so untuk tahun ke-2 berturut² dari last year Prebetsabu menunaikan zakat di kauter zakat KLCC nih. Last yearnye n3 disini ye uols.





Senang kan ada kaunter bayar zakat nih kat shopping compleks jer senang sket orang ramai nak bayar zakat.

Uols camne, dah bayar???

Ramadhan dah nak masuk minggu ke-3 dah nih....hope semuanya xde masalah lak kan...:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

sumijelly said...

huhuhu...my IR baru jer tunaikan zakat tempoh hari,
kebetulan ke TESCo ada kaunter..
terus bayor..
baik bayor awal2 kan..
x der la time nak raya sibuk nak bayar..
hehehehe........

Sis-Lin said...

alhamdulilah....

masviona said...

sumijelly:
yeke...alhamdulillah...tu ler better settle kan cecpat kan

sis lin:
syukur alhamdulillah...tak puas jupe ler sis ritu..hiksss

DYLA said...

dah. kami pun dah baru2 ni.

alhamdulilah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!