Header

Monday, October 19, 2009

Aku bukanlah Superman

Dah lama dah lagu ni kan?

rasanya tak silap aku penghujung tahun lepas lagi..
dinyanyikan oleh anak2 Ahmad Dhani...
huuhhu..

sangat catchy lagu ni kan..
sbenarnya Avin Damia lately baru tau pasal lagu nih..

dia dgr je lagu ni terus jatuh chenta.. muahahhaa..
first time dia dgr lagu ni terus dah joget2..
siap nak try nyanyi sekali ngn Abang-abang tu..

mulut dok kumat kamit "Akuuu.. bubu aaa uper meennnnn"

nnti la if sempat kitorang try dapatkan video avin damia nyanyi lagu ni sambil gelek2!!!

nah lirik dia..

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus slalu kuat
Harus slalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting

Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah slalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan

Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku tersayang maafkanlah aku
Jika aku masih menangis
Masih belum bisa menjadi seperti
Apa yang ayah selalu mau

Kita berjanji ’tuk tidak lagi
Menangis karena cinta

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

nah video dia.. thanks to youtube






comey kan dorang ni..
dalam 3 org anak ahmad dhani ni, yg sorang tu muka sebijik potostat ahmad dhani kan..
yang paling kiri tu... huuhuh..
ala.. v.. b tau la v sure tersenyum2 baca entry ni..
makumla org tu die hard fan dewa.. especially once n dhani...
kan?

jeles gak sikit!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Solehah said...

saya suka lagu ni..huhu..tp video clip time ada ppuan2 tu saya tak suka..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!