Header

Wednesday, October 28, 2009

Antara Candid n Gediks

Yang mana uols lagi suke?????

Kalau ahkak mv uols nih dedua suke.............lol

Depend pada keadaan gak ler ada kadang tuh action kita time candid camera nih lagi cun.....maklum saja ler bak kata org gerak geri tulen gitu tak sempat nak pretend kan....wakakaka so mmg real n pure ler kan.

Tapi time gediks pun ada gak yg ahkak ok jer coz leh tgk action kita dari persepsi yg berbeza gitu kan.....ahakssss....ala gediks² manja sekali sekala apa salahnya kan.

Jom layan yg candid dulu












yg nih kira candid gak ler coz aku tau prebetsabu nak snap coz dia ckp ler but aku tak pandang belakang n x amik port pun point mana yg dia nak shoot tuh.


Ni semua prebetsabu candid ngan taktik pro dia, aku sendrik pun xnampak masa mana dia snapped tapi ada time yg aku terperasan tuh nak tergelak pun ada....hiksss. Buat² mata padang kelain tp tangan tekan button ada gak kengadang dslr tuh letak kat kaki je tetiba snapped pastu ada gak kengkadang dslr tuh letak kat perut je.....wakakakaka.

Meh layan aksi gediks lak......lol (sapa lah yg gediks sgt nih....wakakakaka)

prebetsabu kata dia suke muka ahkak yg gatal nih.......muahahahaha.

Ahkak saje jer buat muka notty nih coz ahkak kelakar xleh nak blah bila ingat dia merajuk nak beli battery grip pujuk² ahkak ahkak buat derrrkkk jer pepagi terjaga dari tido mata terpisat² xleh nak bukak lagi terus dtg hug ahkak uols......wakakakaka




nape muka ahkak mv gayak gini eh???

Jerawat batu here n there tuh abaikan sajork.....ahkak pun hangin tau dah tuh mana nye tak naik jerawat ahkak period 2 kali bulan nih.....adoyaiii. Lepas 4 hari mandi keluar balik uols apa kesss???? mentang² bulan puasa ritu tak dtg sebulan kan. Eh sapa ada petua utk lancarkan haid sila buzz ahkak leh tak????? PLEASE!!!!!! whopppppssssss termasuk bab² sensitip lak tp seriyes nih sesapa tau plz!!!!plz!!! buzz me







Memana pun uols pilih ler sendrik kan....ikut selesa masing²......:)

Jangan jadi mcm sesetangah org suke sgt tiru orang, langsung xde pendirian n citarasa sendrik. Bukan ahkak nak kata tiru tuh salah bukan begitu tapi tuler jika kita amik or ceduk idea orang untuk dijadikan sumber² inspirasi utk kita tak perlah jugak ini tidak sebijik sebijon kita tiru orang nye idea tak syok ler kan....kureng bijak namanya tuh.



Author's note: Bukan main prebetsabu ngamik gambau maklumlah baru beli accessory baru katakan semangat lebih ler tuh tp secara jujur aku nak puji bukan sebab dia laki aku ler kan aku suke ngan hasil tangkapan prebetsabu even dia tak pernah attend memana class photography tp hasil tembakan dia leh dikatakan terbaeek gak ler (for me ok!!!) coz aku tau even dia tak attend class tp dia selalu wat research psl benda nih n yg penting dia mmg jenis yg cepat belajar even self learning. So b v ucapkan tahniah kat b.....seriyes nih xde double meaning pun cumanya b nih bila mood malas dia menjelma je payah sket......larikssss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

hamboiii..sedondong gituuu...
ekekekke...
syoknya shopping :D

Gieyana said...

sy dua2 suka..candid n gediks!hehehe

korang berdua jer ka? mn Damia?hehehe

nazawani said...

bukan main lagi korang ni.....posing abisssss.....he..he..

Nur Syazwani Mustafa said...

swett la dua2 ni....suka tgk...loving abesss....

CuTeMiUt78 said...

candid ok.. gedik pun ok.. akak skeee semuanya..hik..hik..hik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!