Header

Friday, October 09, 2009

Avin Damia pun suka bergambar !!

ni la dia.
dek kerana dia selalu sgt tgk walid n bonda dia bergambar sakan..
tak kira pakai henpon ke, pakai dslr ke..

now damia pun dah pandai..

tiap kali dia jumpe camera sure dia akan cakap "smiilleee"..

skrg ni plak.. tiap kali dia main ngn henpon mainan dia,
dia akan wat mcm henpon tu ada camera...
and dia wat2 camho la ngn kamera phone tu...
huuhhu

camho sampai tergolek2...

adoiiii...

layan youtube ni:





*bagus... damia.. join hobi mcm walid gak suke amik gmbr.. nnti sng walid nak beli mcm2 gadget photog.. alasan:- damia yg nak!!!

huahuahua

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!