Header

Tuesday, October 27, 2009

Beg.. Barney avin nye

Hep.. Org lain jgn mimpi la nak pegang apatah lagi pakai beg tu.
"Avin nye.. Avin nye.." - avin punye...

Dh lama dh si ansk dara ni ngidam nak dlibg beg cmtu..
Tiap kali dia nampak ada org pakai beg ni
Dia akan p dkt2 ngn budak tu n cakap
"Wahhh... Tantek beg.. Tantek"
Sambil tunjuk kat beg tu..
Everytime!

Hati ibu mana x tersentuh tgk anak dok leleh ayaq liur tgk beg org lain kan?

So aritu tgh shopping kat midvalley kot.. Nmpk beg tu..
Terus la beli khas utk anak tersayang..

Gara2 beg barney baru dia tu..
Seharian even duduk dlm umah pun dia sangkut beg tu...
Mujur time nak tido dia pandai buka n soh ahkak hijau ni pi tolong sangkut kat tpt letak beg bondanya..

Alahai anak...!

Author's Note: bonda n walid menaruh harapan tinggi kat avin damia tau.. Moga damia pandai menilai baik n buruk dlm tiap tingkah laku...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

5 Comments Uols:

rasp said...

selagi kita termampu,
takde salah kita fulfill kehendaknya kan....
insyaAllah termakbul doa ibubapanya...

Naddiea said...

mas..salam kenal.hari tu kita jumpa kat umah Dj Epoi.ingat lagi x??

watie said...

boley x cik mya pinjam :)

lily lotus said...

amin..semoga jadi yg terbaik ;)

CuTeMiUt78 said...

demi anak kan.. sanggup je..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!