Header

Tuesday, October 06, 2009

Beraya Sampai Ke Kolam


Ahakssss......wahhhhh!!!!!!

Sakan beraya ye tak?????hikssssss

Ala bukan apa uols nih kawan lama pangkat adik dah nih, dia keje kat Kompleks Renang Sri Siantan MP Selayang tuh so memula plan nak berjumpaan makan² dan beraya bersama² lah tapi dek kerana schedule weols sefamili dah penuh pastu malam tuh ada janji ngan sorang akak nih (kty ler tuh) nak beraya kat umah dia so terpaksa buat lawatan jerlah kat tempat kerja dia....hiksss

Avin Damia punya ler excited kengkonon dia ingat bonda ngan walid dia nak bawak dia mandi pool ler tuh....wakakaka xde maknanye nak ooooiii dah malam² buta dah tuh lagipun dia baru jer weols mandikan bersihkan diri kat umah kak nih tuh.


kehulu kehilir anak dara nih tawaf, mujur dia dengar kata jer tak terjun dalam kolam tuh

kat kolam pun kat kolam lah janji leh jupe dah lama dah tak jupe nih...hiksss

aiiii....ahkak mv nak sembang pun tak senang ler prebetsabu nih semua nak dipaparazikan...hiksss

camho tak sudah²....adoyaiiii ni ler dia penangan photog nih

bibik jadi bodyguard setia avin damia

while bondanya ralit bersembang kan

ehhhh shy² cat lak dia...hiksss

anakku yg memang ler lasak

Tapi alhamdulillah syndrom mengamuk dia yg terlampau² or maybe leh dipanggil gejala² teribble 2 dia yg agak teruk lately nih n semakin menjadi² sejak balik cuti raya hari tuh makin kurang lepas weols mintak air penawar ngan orang yg berpengalaman. Alhamdulillah

Kalau idak tuh maunye pitam ahkak noksss.....menguji keimanan sungguh tau dah ler lepas balik raya ritu ahkak dok pening² loya² semua kan tapi itu nnti ahkak cerita next n3 ye

so tunggggggguuuuuuuuu.....bye



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

atty's said...

len kali leh ajak abg fir mandi kolam ngn avin ye..hehehhehhee..

HaWa said...

SalaAm..

Blog Walking..
Nice blog..

rasp said...

avin dah ok ek sis...
si sapphire nye penangan 'Terrible 2' still on...i kena up kan tahap kesabaran nie ha...

ayuz said...

bebudak mas.. mmg suka kalau nmpak kolam tu... jaga2

tuberose78 said...

ha'ah la mas.. safiyyah pon mcm tu gak.. akak rasa tgh musim derang kuttt... mmg menguji kesabaran akak ke tahap gaban dah ni.. lagi2 skang dah tak dak bibik... aduyaiiiii.. ingat sbb transition bibik tak dak... kena mintak air penawar jugak laa..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!