Header

Thursday, October 08, 2009

Berjumpaan Secara Kebetulan

Malam rabu lepas weols keluar ke kajang coz nak gi Al-rajhi bank before tuh singgah maybank sat bayar hutang sebab dah terlewat so malas nak transfer online coz makan masa 3 hari maaar lagi ler lambat kan so decided walk in je lah kat maybank n terus bayar direct kat atm mesin kan.

avin damia biasa ler xleh dok dendiam satu bank tuh dia nak tawaf semua barang nak usik...adoyaiii

lepas tuh dok memekak dlm bank tuh sket² dok screaming panggil walid dia....."alid.....alid...alid" dia ingat dia sorang je kot ada walid......wakakakakakaka (dilema seorang bonda yg jeles......LoL)

Al rajhi pun sama ler dah terlewat beberapa hari dah pun....huhuhuhu itu yg harus pantas berkejaran ke bank tuh.

Sekali terserempak lak ngan member blogger nih, weols kan berjiran tp lelain taman ler coz lelain seksyen gitu.

Dah alang² jupe tuh kan terus weols sambung borak sesambil dinner kat kedai makan area dekat² situ. Dekat sup ali power tuh ler pekena nasik lemak dulu kan.

Lagipun sesajer ler amik peluang nih beramah mesra ieda n famili coz tak lama lagi dia dah jarang² ada kat sini dah (whoopssss ieda kalau terpecah resia sowi eh.....ok kotttt kan)

deme berdua nih sekarang dah leh masuk dah

Punya ler happy diorg dpt main sesama sampaikan damia xnak dok kat baby chair tuh bila nampak kakak ayin dia dok lari² kat bawah sebokmintak nak turun jugak...hiksss

Dahh bagi turun fuhhhhhh lelah sat bonda dia nak mengejar nasib baik ler xde kete kuar masuk kalau idak huhuhu mau bonda dia kena astma terus lepas tuh....hiksss.

Lepas masing² bersurai weols team mv.com terus shoot ke al-rajhi settle memana yg patut then xde kemana dah lepas tuh terus balik ke rumah.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

rasp said...

kids kalo dah main, mmg tak hengat donia kan sis...
mak pak yg berpeluh2 jadik bodyguard...

MaMa aYiN_FaSHa said...

ala Mas..x der hal lah..nanti ieda pon akan bg tau jgk..heheheh

masviona said...

rasp:
mmg pun sis....diorg kan tenaga dtg dr mana pun xtau leh banyak sungguh tenaganye...:)

mama ayin_fasha:
hehehehe...saje je...:)

atty's said...

elok je ayin..pandai main ngn avin ..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!