Header

Thursday, October 15, 2009

Bersabarlah Sayang!!!!!

Semalam xtvt penuh so xsempat nak update blog hijau nih

So hari nih mv.com kesunyian tnpa new update. Semalam ada open house umah kakakku....hiksss. Umah kak attyfir lah uols.

Balik umah avin damia lak nak manja² lah jerlah dia coz walid dia kan xde. Tapi yg peliknya semalam aku leh lupa nak snap picca owhh sungguh ler bukan masviona kalau begini.

Maklumlah dah lama tak snap gambau sendrik coz dah lama kan mv.com nih dah ada CTO n jugak officiall photog so aku seakan² terlupa lah plak lagi satu jiwa tak tenang sampai² jer terus mengadu kat kty pasal satu benda nih.

Sian kty xleh nak layan tetamu lain layan aku jer sorang..........muahahahah (owh sy sgt hover disini.....sila layan jerlah uols)

Oklah uols nak caucincau dulu if ada sesapa yg amik gambau umah kty semalam nnti aku cilok jerlah ngan cara terhormat bagaimana cara terhormat anak² cara terhormat adalah dengan cara bila kita mengopy paste hakmilik org lain kita kasi ler penghargaan kepada owner tersebut dengan kata omputihnya credit ler....ahaksss

bye...chilll bebeh!!!!!!!! (sebenarnya aku tuju kpd diri sendirik benda nih cuba memujuk hati utk menerima semuanya dgn pasrah n redha kerana sesungguhnya kesabaran kita dlm menghadapi dugaan tuhan pasti akan ada ganjaran n hikmahnya buat kita.....insyaallah so mv u go girl, ciayok3x... u can do it n yes i can do it!!!!....hiksss)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!