Header

Friday, October 09, 2009

Bila Prebetsabu Jadi Paparazi.............Bukan selalu ke????

MV sebok shopping

PS lak sebok jadi paparazi......huhuhu

Aku dah excited shopping punya pasal wat tak heran jer lantak ler dia.....ahaksss

yg nih mmg wajib every month tak pun anytime bila kena restock memana yg dah habis (n prebetsabu ngan camho dia tak kan pernah habis)

dari before kawen lagi pakai tea tree nih but ada ler dulu sales consultant dia silap bg guide soh pkai vitamin E nye produk huhuhuhu habis muka naik banyak jerawat

piere cardin untuk prebetsabu

ini MV yg punya......:)

proses memilih

pilih jgn tak pilih......jgn lepaskan peluang mv oiiiii!!!!!!!!!!!!!

masuk sini but tak beli perper pun.....just tgk² jer

la senza nye seluar tido

masih di la senza lagi nih

saya mau beli memilih seluar tido
(list untuk next month utk la senza nih masih ada tau b kan carry forward kan....jgn buat² lupa lak.....b tau kan apa dia yg v nak tuh kan?????)


yg ini tak beli pun.....saje cuti mata

ya allah saya berkenan giler ler ngan baju nih

see!!!! sy sanggup pegang baju nih time nak pilih baju lain

seriues berkenan giler

dah masuk cuba dlm fitting room dah (hbs tuh xnak nak cuba kat luar kottttt!!!!) tapi laki den tak membenarkan eden pakai baju nih coz katanya sheksi sangat kalu ada size besar sket baru leh tapi sayang seribu kali sayang size L tuh jer yg ada......huhuhuhu

Frust gilosssss (nasib tak menonggeng jer) tau ingt dah nak muncung sedepa dah but dah laki kata xboleh kan kena ler turutkan jua......adoyaiiii.

tapi bila tgk handbag nih dah cukup buat hati aku berbunga kembali



dah penah shopping apa lagi makan time ler kan

Sebab saya dah happy dapat shopping perut pun dah jadi tak lapa sangat dah jadi hanya prebetsabu yg makan nasi lemak kat Deli Nasi Lemak tuh manakala aku hanya makan popiah saja.

Balik senang hati lor....:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Cik Wanie said...

wah wah wah,
shopping sakan yer akk,
nie yg buat gue jeles,
wakakakakakakkakaka......

nak jugak shopping !!!!
tapi bilalah masanya kan,
hurm

nURmALa mAZLan said...

amboi kak mas
shopping sakan no...
org lain lepas raya ni melopong jer ok

masviona said...

cik wanie:
xdelah sakan mana pun wanie...biasa² je

nurmala:
ala sket² je mala

tp yg syoknye masuk kedai yg sama dekat² nak raya ritu xde dscount pun lepas raya nih ada lak dscount 20% lak tuh....huhuhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!