Header

Thursday, October 29, 2009

Bulat Pun Bulat Lah

masa nih dia tak prasan lagi kot walid dia snapped picca dia

even pegang pencil masih tak betul tp still ok lah


See uols......hiksss

Bior pun mata aku nih nampak bulat jer semua benda yg anak dara tuh dok conteng tapi imaginasi dia sungguh tinggi tau....kanak² mmg imaginasi tinggi kan.

Kejap² dia panggil soh tengok hasil lakaran dia, bila aku tanya

Apa Avin draw nih???

Cepat je dia jawab

Fish

Kejap² lagi panggil lagi, bila aku tanya lagi

Apa damia lukis???

Pocoyo

tanya lagi

Flower

tanya lagi.....mcm² lagi lah uols

chicken, fish.......pocoyo.....fish....fish lagi.....mickey mouse....duck...tiger

mcm² lagi ler yg dia sebut.......wakakakaka

n aku lak tak habis² dok ulang cakap ayat sama

wahhh cantiknya anak bonda lukis!!!!!!!...........cantiknya flower......fish...pocoyo
pandai anak bonda nih lukis......blablabla

ulang jerlah.....hiksss

bior pun hasilnye tetap sama bulat² jer semuanya......ada yg bulat seketul ada yg bulat 23 ketul ada yg senget benget

wakakakaka

Xperlah apa² pun aku bangga.....hiksss

dia lagi bangga bila bonda dia puji dia kottttt

ahakssss.....semangat mesti kasi bebbbbb!!!!!

sokongan moral gitu.....hiksss

Avin damia, Bonda selalu doakan yg terbaik buat damia moga membesar jadik anak yg cerdik pandai, baik budi pekerti n solehan.

Amin.....insyaallah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

a-as said...

amin..
anak lukis ntah apa2 pun tetap kata cantik..samalah kita! :)

ibusinga said...

sib baik tak bulat...bulat...bulat... kat dinding...
:)

Hezesuze said...

bgus! tu salah satu didikan awal bg kanak2 cam avin damia tu....

Dee said...

practice makes perfect..

rasp said...

leh geng dgn sapphire nie....
tapi tu lah tugas kita...
support support support!!!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. tu kenangan tau.. sok2 klu dah besar. bila tunjuk balik all apa yg dia lukis.. mesti dia pun tersipu2 agaknya

TiNiE said...

pandai dia pgg pensel...
aminnn

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!