Header

Wednesday, October 21, 2009

Dia Masih Membisu

Diam kelu tak berbahasa..

Benarlah kata pujangga...
Penantian itu suatu penyeksaan....!!

Tiap detik aku ternanti-nantikan jawapan dari si dia.
Mengapakah dia membisu?
Marahkah dia di atas permintaan aku?

Sesekali aku merasakan diri ini seolah-olah terkapai-kapai mencari jawapan.
Jiwa nurani aku meronta-ronta menunggu kata-kata kebenaran darinya.

Atau adakah permintaan aku itu terlalu sukar untuk si dia penuhi?

Ahhh.. sungguh aku tidak menyukai perasaan yang aku alami tika ini.
Perasaan yang sangat berbelah bahagi.

Duhai kekasih hatiku,
Pengarang jiwa dan ragaku,
Mengapakah dikau terus membisu?
Berilah jawapan terhadap pemintaan daku......

Seandainya dikau terlepas pandang akan permintaan yang telah daku usulkan baru-baru ini,
maka izinkanlah daku memperingatkan dirimu sekali lagi..







INFO: Battery Grip For DSLR

huhuhuuhuhuhuh...

weh korang....
jangan lah korang muak lak ngn pe'el terkini aku yang lately ni sengal2 je kepala otak ni...
layankanlah je aku ni ek...

dah tu tuan umah aka CEO Mv.com ni kan dah flat tido time n3 ni aku schedule..

haa.. mmg arini masviona.com penuh ngn entry dari aku si Prebetsabu CTO Mv.com ni je..

berbalik pada isu asal..
aku rasakan, viona marah kat aku la..
sbb aku dok merengek2 kat dia mengada2 nak beli battery grip tu utk kamera aku..
kalau dia tak marah, sure dia dah reply komen kat entry batt grip tu..
ni sampai time aku taip entry schedule ni (0231am 21oct) ni, masih takde respon pun dari dia..

so kalau takde respon tu maknanya dia tak setuju la kan?
Kertas cadangan utk beli batt grip tu dah di rejek la ek..

sedeeehhhh la..

tapi takpe la..
dah mmg takde bajet pun....
nnti la aku carik bajet...

ting ting (korang nampak tak ada mentol kuning menyala kat kepala aku menandakan ada idea best dah mariiii)

kalau korang nak wat derma kilat pun leh gak..
or ada sesiapa nak sponsor kan?
hahaha..
tak malu kan nak mintak2 sponsor.. lom pernah lagi Team Mv.com wat entry utk mintak2 sponsor hahaha... tapi ramai je blogger2 lain kat luar sana yang wat n3 n selit2 dalam tu mintak2 di sponosr!
so tak menjadi kesalahan n tak keterlaluan la if aku pun nak gak join mintak2 sponsor... muahhaha

so dah alang2 aku pun takde idea nak citer pasal apa dah kat mv.com ni..
apa kata aku wat entry meraih simpati korang..!!
hahahaha..

tak boleh belah..
tak boleh belah..
cannot go...

ok ok.. korang tak kasihan kat aku pun takpe..
hahaha...
aku je mengada2 lebeyyy..

takpe..
aku tgh cuba bayangkan..
camna tgn aku terkial-terkial nak snap gambar time honeymoon tu nanti..
moga kekialan tu tak rosakkan tangan aku, kamera mahupun gambar2 yg bakal diambil.. haha
padahal dah bape lama dah beli dslr tu takde batt grip pun elok sihat je tgn aku takde apape pun.. gambar pun ok je kan?

"Prebet, saba prebet.. ko tu cuba sedor diri sikit.. duit tgh takde nak gatal beli gadget2 lain lak" kata The-Good-Side-Of-Prebetsabu

"tapi kan Prebet, if ada org kongsi2 nak beli or better yet ada yg sudi bg free kat kau, kan ke heaven tu.. hadiah anniversary !" kata The-Dark-Side-Of-Prebetsabu


ahahha..

hey PS.. tak malu la kau nih!


*saje je aku repost entry iklan photographer for hire aku tu kol 12pm... biar harini mv.com dipenuhi isu2 meroyan aku ngn kamera.. haha..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

ye la tu
betul sgt la tu
penantian itu satu penyiksaan

ArELeEz said...

tp, selalunye, tarikan yg dark side tu lagik kuat kan? hiks..

n0n0n said...

ayark bro....apa susah?mana2 camera yg rasanya leh di let go to,jual la dlu....dptkn fund tambahan sendiri...tak pn jual sport rim kete ke...muahahahah...jgn jual anak bini sudah le....jgn marah ar bro...gurau2 je...tp mcm tu la bro...kalo ade benda yg kita teringin sgt,kdg2 kita kne lepaskan atau korbankan sesuatu sblm dptkn nya.....ekekekekekeke

CuTeMiUt78 said...

wakakakakaka. kesian la dak sorang ni.. mengharap kan simpati.. emmmm betul kata n0n0n tu..

Mr Hazizul said...

Bro...
Cari yg second-hand punya la dulu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!