Header

Thursday, October 01, 2009

Gegar Bergegar..


Semalam siapa rasa gegar?

ntah mungkin kat area opis aku ni tak rasa kot..
or maybe tak sedar pun gegar..

huhuhuhu..

sbb penyakit vertigo aku ni mmg masih ada lagi sikit2..
so aku mmg selalu akan rasa pusing2..

tapi viona pun semalam tak kata apa pun kat aku..
so maybe dia pun tak rasa..

tapi mungkin gak sbb dia pun lately ni pening2..
siapa tau ek sindrom apa ek if pagi n petang, time naik kete je sure dia akan rasa pening nak muntah tu...
if pagi ok la sikit.. pening naik kete, lepas turun kete pening dalam setengah jam pastu ilang..

but if petang balik keje, pening tu berlanjutan sampai ke malamnya..

sian viona.. malam je lembik...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

atty's said...

dah gi check up ke..mana tau..hehehehe ..

MaMa aYiN_FaSHa said...

eh!!! tu sindrom nk dpt Damia nk dpt adik tuh!! hehehhe

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. kat tmpt akak ni pun ada rasa gegar gak..

tapi klu bab viona tu.. tu dah macam tanda2 kena sindrom buatan org tu.. :D

la..la..la..la.. damia nak ada adik kot..

masviona said...

atty:
uhukssss.....dah check dah lah kak

mama ayin_fasha:
hiksss kalau betul xperlah ieda mmg syukur sgt tp ini rasanya bukan nih

cutemiut:
huhuhuhu kalau betul xper gak kak ini bukan sedemikian ler

rasp said...

me smlm balik awal, tak sempat nak rasa gegar...tapi opismate yg balik lewat smlm, berkejar turun opis...mmg dorang terasa...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!