Header

Wednesday, October 21, 2009

Gossip Sensasi - DJ Makan Kepala Manusia

Eh uolsss...gossiipp time with Abg PS!!
Abg PS kembali lagi.. haa.. kali ni lebih PANAS membara dgn gossiiiiippppppp terbaru korank!!!!

Baru² ni sebok orang dok sembang sana sini kan uols...
pasal seorang DJ yang suke makan kepala manusia tu..
betol uolls... Abg PS tak tipuuuu..

dan kebetulan pulak, Abg PS sempat la bersengkang mata bertemu ngn DJ yang dimaksudkan..
haa.. uolsss.....
ngeri tauuuuuuuuuu..
nyaris2 kepala Abg PS ni nak kene ngap ngn DJ tu!
nasib baik Abg PS sempat mengelak!
Yang tak tahan tu, time DJ tu nak ngap kepala Abg PS ni, nasib baik ada jurugambar wartawan yang sempat ambil gambar kejadian tu uolssss..

so ianya bukanlah sekadar gossiiippppp uolss...
memang DJ tu suka makan kepala manusia!!!

hah ni dia uols.. eksklusif gambar ni utk uols tengok sendiri kerakusan DJ tu nak ngap kepala Abg PS!


Abg PS - terkejut nasib baik tak luruh jantung!

-------------------------------------------------------------------




HAHAHAHHAAHHAHAHAHA...

amacam ada gaya tak aku jadi wartawan gosip artis.. haa...
hangat tau...

hepp.. korang jgn salah sangka...
tu sume gurauan kasar aku je tu..
takkan la DJ Epoi nak makan kepala manusia..
kan dj epoi kan?

hihiihih..

saje je gimik..
sebenarnya nak citer kat korang yang Team Mv.com telah menghadirkan diri diatas undangan Dj Epoi & Suked ke majlis open house dorang arituuuuuuuuuuuu..

pergghh.. marveloussssss!!!
Hidangan semuanya dimasak kat situ..
gotong royong kaum keluarga sanak saudara sahabat handai dj epoi..!
meriah!

ketibaan Team Mv.com.. tema hijau tetap sebati dalam diri......!!
sampai2 je ujan renyai sikit2...
terus keluarkan payung..
ohhhhhhhhhhhhhh payung tu beli kat beijing.. dah lama beli baru skrg pakai hahaha..

tgk tu.. bukan aje makanan masak kat situ..
air tebu pon mesin kat situ gak..
pergghhh freshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..


alamak... dj epoi ni user iPhone la...
eh Encik DJ.. mana best pakai iPhone.. zaman skrg semua org pakai blackberry la...
hahahahah ayat carik gaduh antara pengguna blackberry ngn iphone.. huuhuh.. peace no war!
Sungguh sedap kelapa jelly itu!!!
eh serius.. sungguh sedap kelapa jelly itu!!!
ini ialah Ben10 (bukan nama sebenar.. of course la..)
cute kan..
time ni ben10 cirit birit la plak..
moga ben10 sentiasa sihat n semuh dari segala macam penyakit yang menimpa diri kecik tu.. amiinn..

ini pulak ialah avin damia yg sedang kiss ben10..


MV bergambar bersama ibu kepada Robocop, Spongebob dan Ben10... merangkap isteri kepada DJ epoi.. Kak Suked...
(gambo2 robocop n songebob takde sbb dorang sebok bermain huhu)

"ok dah bonda and walid.. damia dah pegang payung ni.. jom balik.. ada jemputan lain lak ni.. jom"

"eh nanti jap.. cuba walid n bonda tgk apa bibik tgh wat tu!!!!!"

hahahhahaha..
waduh bibik..
sempat ek ko kidnap semangkuk keropok lekor tu..
hahaha.. tapi takleh salahkan bibik..
bibik hanya mengikut arahan yg diberikan..
aku soh bibik tlg amikkan seketul dua keropok tu sbb masa mkn td tak sempat rasa..
sekali haaa hambik ko.. dia hangkut semangkuk..!!

nasib baik tuan umah tu tak perasan!!

Dj Epoi.. sorry ek klu tetiba je kepok lekor tu habis.. hahaha.. kitorang ah kidnap!!


*arini aku dah schedule 2 entry.. tadi kol 8am and now kol 10am.. dua dua n3 ala2 sengal kan ayat? huhu.. ni la jadiknya bila otak tgh penat kene wat n3.. viona dah tido dah... dia tak larat nak wat n3 so aku kene amik alih tanggungjawap schedule n3....time n3 ni ditaip is jam 140pagi, 21 oktober huuhuh.. layaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


UPDATE: Team Mv.com ingin meminta jutaan ampun dan maaf pada pihak Tuan Umah Pengelola sambutan umah terbuka keluarga dj epoi.. iaitu kak Syabar... maafkan atas kekhilafan diriku.. ceewah ayat.. lupa nak mention pasal tuan umah!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

walllaa... byk nya missing citer.. lama tak singgah sini.. eemmmm nanti2 la cuba khatamkan story mory yg tertinggal ya..

sempat lagi bibik ambil semangkuk keropok lekor ya :D

SYAbAR said...

Sedih niiii... tak sebut pun nama tuan tanah kedaung pun.. hiks hiks hiks

do visit my blog to see the update of the 3 in 1 event at my house

SYAbAR said...

Patutla kopok lekor tu menu yg paling cepat habisnya..... lawak ja dik. Time byk nak tapau pun tak pa, time kering... sendiri beringatla... kan!!!!

prebetsabu said...

cutemiut: pelan2 kayuh.

Syabar: ALAMAK AKAKKKKKKKKKKKKKKKKK SYABAR!!!!

maafkan saya.. time saya wat n3 ni, MV dah tido keletihan.. saya nak tanya dia nama tuan umah open house family besar dj epoi ni.. tapi takmo la ganggu mv tgh rehat..

so sbb tu la saya tak dpt mention..

MINTAK MAAF KAK!

jap jap saya edit..

SYAbAR said...

dik...
minta izin utk link blog ni kat fb & my school yahoo groups utk tatapan ahli keluarga, bekas guru/rakan sekolah

prebetsabu said...

syabar; bole silakanlah kak... btw, sebenarnya gegambar yg dalam mv.com ni tak semua saya upload tau.. masih ada lagi sikit gambar2 yg saya snap time majlis tu.. ada gambar2 yg saya tak publish dlm mv.com..

rasanya aritu ada 2 keping gambar view para tetamu saya snap

napa tak bgtau awal2.. leh saya cover snap majlis tu betul2... huuhu

SYAbAR said...

tocheee.. tochee, itu mcm la kawan. Ni kalau jd staff, boleh jd calon utk dinaikkan pangkat & anugerah cemerlang sbb TINDAKAN SEPINTAS KILAT.

kalau boleh email la gambor tetamu yg kau snap tu dik. Akak hari tu, dok pegang kamera ja... mana nak sempat sgt ambil gambar.

SYAbAR said...

mmg tak sangka team masviona nak mai hari tu.

At least u know that akak is ur silent reader sbb dgn seklai imbas, akak tegur tanya `ini masviona kan'...

SYAbAR said...

yasmin@tmrnd.com.my

prebetsabu said...

syabar: ok nnti saya carik email add akak saya emailkan.. dan jugak saya sertakan sekali RESUME saya nak mintak keje ngn akak.. hahaha

insyaallah if ada jemputan n tak klash ngn jadual, mmg weols usahakan utk penuhi jemputan.... mmg team mv.com suke berkawan2...

thanks kak sbb support mv.com yg tak seberapa ni.. kekadang byk merapu hahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!