Header

Tuesday, October 20, 2009

Graphic Designer :- Siapa tau katne ada keje kosong?




ada tak korang yg keje line printing or graphic?
publishing?

if korang takde, sure korang ada kekawan yg keje line2 tu kan?

sebab apa aku tanya?

sbb aku ada calon utk jd graphic designer..
alaa korang pun kenal dia..
salah sorang dari ahli Keluarga Mv.com (btw.. Keluarga Mv.com dah cecah 60 org! thanks.. apa itu Keluarga Mv.com? Klik Sini.. )

dia jgk dah byk kali collaborate ngn Team Mv.com..

igt lagi pasal sticker ni?


camna ngn banner n bunting masa beday princess party avin damia?
ingat?


dan kolaborasi latest ngn dia,
projek wallpaper deco Teratak Mv.com ni..
ingat?


haa.. ini lah dia orangnye...

ye.. dialah azli aka li_xmen
now dia tgh mencari peluang untuk melebarkan sayap kerjaya dia..

so mari kita pakat2 ramai2 kita bukak peluang n jalan utk dia...
sure ramai2 reader masviona.com ni mesti ada terselit gak yg keje area publishing/design ni kan?

so jom kita bgtau azli ni peluang2 yg ada..

li ni lulusan UiTM.. Diploma in Art & Design..
dah berpengalaman 4 tahun ++ dalam bidang design, printing n publishing ni..
haa.. bukan calang2 org ok.. ilmu penuh di dada !!!!

so kekawan n Keluarga Mv.com semua,
sesiapa yg tau ada lobang tu,
jom kita kongsi..

if korang ada info keje kosong, leh bgtau kat sini..
and if ada kompeni korang nak pakai pakar It ke, HR & Admin ke, leh gak bgtau sekali..
weols nak gak tukar2 angin keje ni..

apapepun, weols Team Mv.com doakan semoga li cepat2 dapat peluang yg lebih elok... dah nak dirikan masjid tak lama lagi ni !!





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Anonymous said...

tenkiu di atas keprihatinan abg ps. :P

"budak hensem"

momguess said...

insyallah
kalo ader akn ku hebah2 kan

atty's said...

insyallah kalo ade ..den kasi tau..
den pun nak cari peluang tmpt len..bhusan dah keje sini ..ekekekeke ..

Lina said...

mas...mak aihhhh...lawo seh deko tu...terjelepuk kat opis ni haa den nengoknyer...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm insyallah.. klu tau.. nanti akak khabar2kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!