Header

Thursday, October 15, 2009

Ibu dan Facebook

Buat tatapan kalian semua

Ayuh deh kita nonton youtube ini...hiksss

Yang benernya deh aku tok udah lama sih mendapat link ini yg dihantar secara bundle oleh rakan² ku di YM tapi oleh kerana pago tadi ada lagi rakanku yg mengirimkan kembali jadi ingatan ku jadiknya bertambah segar gituh.

Jadi aku ingin berkongsi dong sama kalian semuanye....ayoh dong kita nonton sama². yok!!!!







Author's note: Jadi uols sudah ketahuan kan mengapa aku berbicara bahasa indon...hiksss whooopsss kalu salah maafin ajer dong...hiksss. So moral of the story kalau nak layan fb pun boleh tp jgn hover ye uols jgn smpai jadi addicted ler nnti susah n haru biru plak....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Dee said...

ingat tu..jgn hooked sgt ngan facebook..kehkehkeh..

Hezesuze said...

hahahha terkene btg idung sndiri ni mas....sabo jeler...akak duk gelak guling2 tgok movie ni...hehe

lily lotus said...

betul tu..yang sedang2 ajer sudah ;)

Cath J said...

nasib baik dia tak ckp...ibu dan blog nyer...kikikikik

rasp said...

hahahahaha kelakar...but a gud reminder to us mothers :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!