Header

Thursday, October 08, 2009

Indon oh Indon

Arini dah 8 Oktober 2009.
Klu ikutkan jadual "peperangan" Kumpulan Bendera dari Indon tu, arini lah tarikh keramat utk dorang lakukan serangan terhadap Malaysia.

Berbekalkan ilmu hitam, dorang mendakwa diri dorang sbg kebal!
Dan dgn bersebjatakan buluh runcing dorang berikrar utk menhgapuskan seberapa ramai Malaysian...
Dengan alasan, Malaysian ni adalah pencurik budaya dorang..

Kan aku pun dah pernah review pasal Ganyang Malaysia ni.

Well, bukan aku nak pandang rendah pada ancaman dorang ni.
Aku x risau pada ahli kumpulan Bendera yg kat Indon tu
Sbb aku tau dorang susah nak masuk Malaysia ni

Tp aku isau kat indon yg dh ada kat malaysia ni
Maklum saja lah indon ni pelik sikit
Dorang ni emo lebih
Aku takut ada yg dh termakan n terhasut ngn rakan senegara dorang di indon tu
Then dia tubuhkan pasukan sesama dorang indon yg ada kat mesia

So berjaga2...

Now weols pun tgh pantau pergerakan maid weols.
Takut gak dia terjebak ngn group bodo ni.

Ok lah moga kita semua sentiasa aman damai!

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

6 Comments Uols:

mAr@ZiEy said...

Betul2..kene pantau pergerakan maid..mne tau kot2..dlm diam2 dia dalang semuanya..huhu..

Indon2 kat Malaysia ni kdg2 depan nmpk je baik..tp..belakang kter..di ganyang yer kter..

rasp said...

bab2 maid indon nie mmg fobia laaa...
mmg harus pantau....
one on my boss's kat opis nie kan...
terlampau percayakan maid dia dah lama bekerja dgnnya,
sampai terkorban nyawa ibunya...
coz maid dia & bf2 dia nak mencuri...
pernah masuk paper hal nie sis...
eeee takut kan...

♥Hernee Nazir♥ said...

btullah yg ade kt m'sia ni hrp2 x tmkn hasutn yg kt sane..tkut kn..

masviona said...

mar@ziey:
huhuhu betul tuh mar so kita mmg xleh kasi muka sgt kat diorg nih kengkadang maid2 nih kan depan kita baik belakang kita mesti kutuk nye lah,..huhuhu

rasp:
alahai sis betul ke...huhuhu
siannya sampai macam tuh sekali...tak pasal² mak dia jadi arwah....huhuhu
tu pasal xleh percaya sgt kat depa nih kan

hernee nazir:
betul harapnya camtuh ler

siti said...
This comment has been removed by the author.
BLADEFINGERS said...

ni semua merepek je.
diorang ni dah sama mcm North Korea juga.
bermasalah dan mempunyai mind set yang kuno.
Peace!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!