Header

Wednesday, October 07, 2009

Jamuan Raya Opis

Ahkak ni baru je balik opis balik nih coz tadi ahkak ngan opismate yg lain ke HQ coz weols ada sambutan jamuan raya opis kat sana tadi.

This year sambutan agak meriah sket bukan takat meriah ngan makanan yg pelbagai jenis n enak2 belaka tuh.

Ada yg tempah dr caterer ada yg potluck coz ramai gak yg volunteer nak bawak makanan masing2 sendirik kan.

Siap ada lucky draw n yg tahan tuh siap ada dj n sesi karoeke tuh huhu gigil jer ahkak tadi nak men yumbang kan suara uols nasib baik keseganan ahkak masih menebal...hiksss

Sila lah xyah percaya uols tak mungkin ahkak berani nak sumbangkan suara dedepan org ramai giler tuh depan2 bos lak tuh huhuhu malu ahkak noks

Yang lagi best ahkak dpt 1 magkuk yg sangat ler cute lagi cantik uols masa lucky draw tadi mmg bertuah ler ahkak rasa....wakakaka

So tahniah ler pada para ajk yg menjayakan sambutan tadi dan tak lupa terima kasih yg tak terhingga pada sapa lagi bos2 n jugak company tempat ahkak kerja mencari rezeki ni ler kan.

Owh nak tau company apa uhuksss xperla xyah tau pun xperla kot. Ok

Chill bebeh!!!!

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!