Header

Monday, October 19, 2009

Kami Didera

Siapa yang didera?????

n siapa pula yg mendera weols uols???

huhuhu....siapa lagi kalau bukan anak dara weols tuh.

Dia mendera walid n bonda dia menjadi model sampingan....ahakssss

Tak pernah² ok weols dtg ke memana mall dan berlagak seperti pelancong..ahakssss

Memula dia teruja ngan air pancut tuh punya ler bising....huhuhu lepas tuh tak nak kasi weols gi jalan memana pun coz dia nak dok situ je...adoyaiii

So aku pun dpt ler idea soh walid dia snap picca nih pastu kasi dia tgk....ahaksss n buat masa tuh betul idea aku tuh terjaga tapi kejap jelah pun



bonda yg berselindung dibalik anaknya



Itu aku yg didera nya lepas tuh ada lagi tau belom habis lagi......weols kengkononnya nak balik dah ler lepas jenjalan kat the street tuh tetiba uols dia nampak satu replica nih

Sekali lagi kejadian yg sama berlaku but kali nih bukan aku dah mangsa dia tapi walid dia lak....nasib baik lah jugak...hiksss

Dia punya ler screaming nak soh weols bawak dia gi kat menatang lembu tuh lepas tuh siap buat bunyi lagi

cow...cow......mmmboooooooooo x 10

Ahaksss....so before nak balik tuh dia sempat ler mendera walid dia

walid yg masih sempat tersenyum n say "peace"


Avin damia nh mmg anak yg baik hiksss coz dia tak sanggup nak dera bonda dia. Dia berlaku adil ngan mendera weols berdua...hiksss sabar jelah


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

mummysya said...

hahahahahaha
bijak avin, tu sbb aunty kin sayang avin. lain kali buat lagi tau

:)

rasp said...

avin nie mmg cerdik laaaa....
nak dera pun bior adil :D

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..hik.. pandai damia ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!