Header

Thursday, October 01, 2009

Kelas Mekap Avin Damia

Anak dara weols nih kan, mmg suke mekap sgt² lah. Rasanya majority bebudak pempuan sure camni kan.

Avin Damia kalau nampak aku mekap sure dia pun sebok ler nak join sekaki sekarang dah pandai sebut lipstick = "tik" n compact powder ="dak"....hahahaha tp seriyes ler dia suke mekap lepas tuh siap tanya tuh lepas dia kena mekap sure tanya kita balik "cantik tak???? cantik tak????" wakakakakakak giler kelakar uols

Ni masa pg raya pertama ritu kat KG, kakak farah (sepupu dia, anak akak aku) jadi tukang mekap untuk dia. Kakak Farah nih rembat mekap mama dia....hiksss.

Yang kelakarnya pagi tuh bukan dia jer yg berminat sepupu dia Aqeem pun berminat gak ngan mekap siap soh kakak farah mekap untuk dia sekali.....adoyaiiii

Kekecik tak perlah aqeem mak tam rela but if dah besar ko jadi camtuh tak rela mak tam tauuuuu!!!! fuhhhh selisih malaikat 44....tak koser ahkak nak terima hakikat kalau ada dlm famili ahkak yg jadi jantan lembut nih...huhuhuhu. Moga² dijauhkan lah.....auuuuwwwwww!!!!!




bibik pun ahkak adiahkan baju kurung hijau....hiksss


amboiii tak sabar nak tunggu kakak farah buatkan dia buat sndrik uols




Author's note: Eh uols nak tanya pendapat ler sket, semalam kan ahkak mv ada ler diskas lite² ngan prebetsabu tetiba kan ahkak terasa cam huhuhuhu ermmm ahkak nak sembunyikan identiti ahkak ngan prebetsabu ler lepas nih. Kalu leh biar Avin Damia jer di highlight kan kat dlm masviona.com nih bonda ngan walid dia bior ler dok belakang tabir jer.

I mean lepas nih xkan ada lagi muka² weols berdua masviona n prebetsabu bior hanya muka n picca avin jer yg ada if terselit gak kami akan cuba blurkan muka weols. Pada mereka yg dah kenal weols berdua xperlah tp pada yg belom kenal tuh cukup ler ngan melihat picca² weols sebelum nih yg ada kat sini. Ermmmm apa macam uols stuju tak????? Silalah kasi feedback ye uols.....pls!!!!

Ermmm ahkak mv dah penat ler ngan dunia "limelight" berblogging nih. (ewahhhh jgn percaya uols ahkak hanya cuba untuk berlagak barang seketika......chetttttt!!!!.....ampunnnnnnn!!!!!!)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. dah nama pun budak femfuan kan,.. make-up ni sure tak lari punya...

emmm nak duk belakang tabir... iya ke.. blh ke... tapi better tak yah la kot

n0n0n said...

org main wayang kulit duk blakang tabir kn kak?penat tu dia duk jadi tukang belakang tabir....try la dlu...kalo dah penat n bosan,enter frame la balik....wakakakaka.....xpn buat la knon2 avin yg bercerita...sure cutee....!!

mummysya said...

Alah, nanti rindu camner????

Saya protes dan saya kunci komen nie.

rasp said...

dah pandai melawa lah avin nie ek...ikut pe'el sapa agaknya hehehehe

up to u la sis...tapikan apa salahnya uols sekeluarga sharing2 limelite...kang ada yg mewinduimu..

cam i lak, mmg blog tu mostly gambar si sapphire tu...

coz kakak2nya and abgnye awal2 dah warning dorang takmo letak pics dlm tu, sekali sekala dorang ok...
i pun mmg takmo gak muka i terpampang sgt...low profile gitu

hehehehe so w'ouls sebulat sora plus sebulat body setuju sapphire dilantik model tak berbayar utk blog i :D skali skala w'ouls enterprem gak ;)

masviona said...

cutemiut:
tuler dia dah nama femfuan tuh femfuan jugak...hiksss

ermmm tgk camne....klu 1 hr nnti rasa perlu buat lah kot...hiksss

nonon:
ahaksss....betul jugak kan leceh lak kang nnti jd byk keje nak edit² gambar lak lagi kan...wakakakaka

mummysya:
ahaksss....ala kita xper bila2 masa leh jupe kan....hiksss

kelakar lah plak

atty's said...

camtu..kalo ade muka mv.com..kena blur kan lah...hehehhe..

neezareef said...

amboi...mujur damia x cucuk2 esedo yg mcm watercolor tu..klu x naya

MaMa aYiN_FaSHa said...

lorrrrrr...naper pulak...iskh..x yah la belakang2 tabir tue...

iskh3x damia....leh geng ngan sis ayin nie..

Kaseh said...

ermm sorry lambat bg komen..sebba baru dapat baca... takyah la belakang2 tabir.. takper jek kalau selit2 kan gamba uolls.. tapi gamba damia dilebihkan takper.. buh byk2 lagi besh.. hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!