Header

Monday, October 12, 2009

LIVE: Bulan Madu... Tahniah!

Siapa ada tgk buletin utama tv3 sat td?

Kerajaan negeri Terengganu buat inisiatif khusus untuk warga ganu..
Pakej bulan madu free utk pasangan yg bermasalah dlm rumahtangga..

Xdinafikan, pada pandangan peribadi aku, ni meruoakan inisiatif yg harus di puji
Bahkan jgk sepatutnya dicontohi oleh negeri lain..
Sbg satu usaha utk mengurangkan perceraian..

Dan pasangan harus menjalani sesi kaunseling..
Then baru dpt pakej honeymoon free 3hari 2mlm..

Syabas ganu..!

Moga kadar penceraian dpt dikurangkan..

*weols team mv.com mmg amalkan honeymoon tiap tahun!
**nnti aku dptkn info lanjut n kita kupas sama2...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

Cath J said...

aku pun ada tengok sket berita tadi... ingat kat siapa yg di ambang penceraian.. ingat kan artis mana aa la.. hehehe... rupanya... package...

soo... rajin2 lah kita honey honey mun yaa.... ;-p

joegrimjow said...

gud2
nanti klantan follow

atty's said...

bagus betui ..ganu..harap negeri len leh follow..

~ain said...

hubby saya pulak dapat idea kotor.. dia kata kita pi laaaa kaunseling sesaja, lepas tu daftar untuk pakej.. tah apa-apa..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Elok diperluaskan untuk pasangan yang dah lama kawen... Hahaha!!! Nak eratkan hubungan... Tak semestinya pasangan yang bermasalah jek, yang tak bermasalah pon boleh join apa... ::.

masviona said...

cath j:
itu ler psl terkejut gak tp bagus gak kan satu inisiatif yg leh diperluaskan le

joegrimjow:
tu ler jom kita pakat suggest

atty:
tu ler pasal kan kty

ain:
cam best gak kan...ahaksss....dapat gi honeymoon free....wakakakaka

mr &amp:
adar kalau camtuh diorg mesti ckp........MANYAK CANTIK

klu nak honeymoon sgt gi ler sendirik.....uwaaa

mmg ler pasangan lama pun perlu gi honeymoon tp yg lagi penting diorg nak tolong satukan balik insan² yg dah nak bercerai tuh moga lepas balik honeymoon tuh tak jadi nak cerai selamat umah tangga balik

rasp said...

bagus tul inisiatif nie...
hopefully it helps lah kan sis...
bab2 gi honeymoon...i loike :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!