Header

Saturday, October 24, 2009

LIVE: Fuuhhhhhh... Penat seeeeeehhhh

Kesimpulan utk arini..
Hari Team Mv.com arini adalah memenatkan!

Weols arini mmg dihabiskan dgn urusan umah weols kat bangi ni.
Yup.. Alhamdulillah..
Umah ahkak yg kat bangi tu dh selamat disewakan...

Pengalaman ngn tenant yg sblm ni mmg byk mengajar ahkak..

Mujurla kawasan tu mmg ramai nak sewa..
So xsmpi bbrp minggu tenant tu wat hal, now dh ada tenant baru..

So td weols sekeluarga g lagi sekali p basuh umah tu..
Ye la kan.. Xkab nak bg org sewa umh berhabuk kan..

Apa plan esk?
Nak bg kunci umah kat tenant n afa jemputab beday party...

Yeay malan free....!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

8 Comments Uols:

Nabil Fizri said...

blackbery tu yg penting

Cath J said...

Jgn lupa letak 'not refunable deposit' dlm agreement baru... ;-p

*ayu the sun* said...

bukan srng dah mmg kat bangi ker? ker..ayu yg salah n confused?

TiNiE said...

waaa..tahniah tahniah...
rezeki tull...

rasp said...

syukur alhamdulillah...
ada rezki lain kan...

zino said...

perlu ada perjanjian hitam putih senang nak runding apa apa hal..

shakirah said...

Salam kak Masvionna.... Bangi kat ne? hehehehe.... Sy ade kat UKM...Dkat x? heheheh

watie said...

salam..

syukur alhamdulillah.. dah ada penyewa baru..

waa sonotnye nak makan free best2

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!