Header

Wednesday, October 21, 2009

LIVE: Gas Habis...

Makanya weols mkn kat luar la...
Hahahaha..

Selalu x korang alami masalah yg sama..
Tetiba je gas hbs...
Potong stim betul..

So kitorang pun pegi la makan luar...

Gambar tu..
Bukan duit raya damia..
Tapi damia tgh menyelongkar beg duit bonda..
Huhu..
Tgk la dunia... Duit singgit2 je yg ada...
Hihi.. Tetiba terasa dah sengkek!
Adoii



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

rasp said...

a'ah sis, i cukup tension bila habis time tengah2 masak...

Anie said...

dulu gitu gak...tp sejak hubby belikan extra gas dah tak merasa nak makan kat luar dgn alasan gas habis...hee...he....

a-as said...

tak per..pay day dah dekat :)

CuTeMiUt78 said...

yup..memang pernah kena camtu...

momguess said...

penah time bulan pose
tgh2 masak
gas abis
tingal sejam lagik nk bukak
aper lagik
mencicit lah buka kt luar

prebetsabu said...

ALL: kan? potong stim betul.. tetiba je habis..

weols kat umah tu dulu mmg ada spare gas.. tapi nasib malang..

ntah indon ke bangla construction kat umah ktiorang dah pi cilok.. kitorang letak sorok2 kat blkg umah pun dorang leh cilok!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!