Header

Friday, October 16, 2009

LIVE: Kami Hepi!

Siapa x hepi jika...
4 hari lamanya terpaksa tinggalkan anak n isteri..
Semuanya sbb tggjwp keje...

Baru sat td aku dh smpi kl..

Alhamdulillah..

Esok n lusa is quality family time with them!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Cath J said...

Bagus lah mcm tuuu... ada quality time.. I like that word 'Quality time' ^_^... ni kena cucuk hubby ni...kena ada 'quality time with family... ^_^

atty's said...

sama ar..sok family time..kan ngn anak2 je..ngn nenek..opah..mak sedara..satu kampung..huhuhuuh..sok bbalik kampung..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!