Header

Friday, October 30, 2009

LIVE: Kan dah kata.. Sekejap ajeee..

Pada sesiapa yg dok ym or sms or fb soh belikan ole2 labuan...
Mintak maaf..
Kan dh kata.. G kali ni sekejap je..

Meeting... Cong ceng cong ceng sembang.. Lawat litar.. Then balik..

Tapi xpe..
Ini bukan lawatan ke labuan yg terakhir..
Alhamdulillah..
Dpt lg site kat sini....

So dlm jangka waktu yg terdekat ni
Mmg akan ada lg trip ke labuan ni
That time lebih lama..
Setup system n training n standby...
Maybe that time leh selit2 aktiviti bebas
Hahaha

*td call MV.. Dia kata, damia tanya ada tak walid beli apape utk damia..
Eh eh.. Tu damia tanya ke or bonda yg nak tanya? Huhu
Next trip ok!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

SYAbAR said...

PB... dah tinggalkan walapun sekejap, bawa la balik apa, kecil2 pun takpa... sapa tak sayang famili esp ISTERI....

prebetsabu said...

err.. PB tu Public Bank ke... muahahah..

hihihi.. takpe kak.. xbeli tak makna tak syg... tapi sempat la beli sikit td

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!