Header

Wednesday, October 07, 2009

LIVE: Lelaki itu berbaju melayu di pasaraya...

Salah ke if kita berbaju melayu?
Pelik sgt ke if tgk org berbaju melayu selain dari hari2 raya n hari jumaat?

Now Team Mv.com ada kat sunway pyramid..

Kebetulan td ada function sambutan hari raya..
So aku pakailah baju melayu..

Bila smpai je kat pyramid ni rs mcm mnjadi perhatian lak..
Terasa glamer sebentar hahaha..
Semua org dok usya je aku..

Maybe sbb aku pakai baju melayu la kan?
Ni sib baik aku tak pakai skali ngn songkok..
Aku tggl je kat dlm kete td..

Adakah suatu anomali bila kita berbaju melayu pd hari biasa?

*huhu.. Terasa mcm jd Lelaki Melayu Terakhir la plak..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

yuyee cap limau said...

kalu kat kelantan biase je pakai mcamtu..siap ada yang berkain batik ngn tshirt lagi kalu g pasaraya..
but kat Kl nie lain cket,kalu saya pakai baju kurung g MID V konpem semua mata dok memandang..felik sangat ka??haippp

Hafiz Hamid said...

perasaan je kot...=p

Hezesuze said...

hahaha sbb dowang tau ada org asing kt situ ....ahaks!

Uncle Dol said...

dorang ingat artis baru kot.. yg baru nk melonjak naik.. kihkihkih....

~Firsya~ said...

mmg dh jd budaya org kite,bile pkai bj melayu dlm mall jek,nmpk pelikkk,haissshhhh

atty's said...

kalo adik..dia mmg suka berbaju melayu nie..4 ari 4 mlm..dah jadi trademark..dia.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!