Header

Sunday, October 25, 2009

LIVE: Tertunai Hajat!

Terima kasih tak terhingga b ucapkan buat v..
Byk pengorbanan yg v dh lakukan utk kita sekeluarga..

Masa.. Tenaga dan jugak wang ringgit!

B happy n moga b dpt happy kan v jugak!

Thanks ye syg sbb bg b apa yg b nakkan...
Thanks ssgt....!

Xpe..
Ada lori ada bas..
Ada hari nnti b balas la utk v...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Mr Hazizul said...

yahoooo.....

Org tu dh ada battery grip !!!!!!

Flash SB-900 bila lagi bang ?

prebetsabu said...

huhuuh.. xmampu la pakai sb900

nissin n pun cukup lah..

*batt grip pun 3rd party punya brand je.. mahal la nikon ori.. syukrannn

CuTeMiUt78 said...

wah.. tertunai sudah hajat dihati ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!