Header

Thursday, October 01, 2009

Maafkan Saya

camna la kali ni aku leh alpa...

rasanya ni kes dah 2-3 kali terjadi..

astro dekoder kitorang mmg ada 2 kad umah..
1 kat living hall 1 lagi dalam bilik kitorang..

tapi kad astro ada 1 je..

so everytime nak tgk kat living hall, ten kad tu akan dicucuk kat decoder bawah..
then malam bila nak lepak dalam bilik, bawak kad tu naik atas lak..

pagi tadi..
aku nak turun so aku amik la kad tu n bubuh dalam poket..

tapi ntah camna aku leh terlupa lak nak bubuh kad tu kat decoder bawah..
aku biar je dalam poket baju..

kat opis pagi tadi baru perasan..


adoii.. sian la kat damia..

arini takleh la dia melayan channel 613..

eh bagus tau channel kartun playhouse disney tu..
byk bende dia blaja from situ..

Damia, Walid n Bonda mintak maaf ye............


*kalau la kad tu leh cucuk kat laptop.. leh layan astro kat lappy hahahaha

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

rasp said...

hahahahaha kalo leh cucuk kat lappy dah lama i bawa kad tu meh opis tau :D

Dee said...

a'ah..same with me..

atty's said...

kalo leh..cucuk kat lp atau pc..kty tgh layan ..astro ria..ekekekke ..citer raya..bhusan gilos nie ..

sian ade damia...mesti bibik teruk kena keje ..ni ..bila damia burink..

masviona said...

rasp:
kalau ler kan sis....alangkah happynye dunia...hiksss

dee:
senang sket kan

atty:
kan kak ty.....syok ler if leh cucuk kat lappy or pc kan

tp tak gak kak ty bibik tuh if dia malas nak layan damia dia pandai tau pujuk damia soh tido...sbb tuh ler damia memalam xnak tido

cybernetic88 said...

hahaha. adih la cian diew xleh tngok astro. herm cucuk kat laptop?. wah idea bgus. snng nk tngok astro an =P

Cath J said...

Yesss... aku sokong channel 613 best... anak I cepat bercakap semua keranan channel 613... kartun nya tak melampau dan semua mesti mengajar sesuatu....

mak aiii... siap lah anak menangis golek2 nak TV...

neezareef said...

same goes to my doter suke tul playhouse disney tu..

joegrimjow said...

bagi dia desktop
soh dia berblog jugak
hehe

TiNiE said...

tinie lak, kat umah guna astro transmitter yg wireless tuh. cumanya, channel akan sama di luar dan di dalam bilik. janji ado...

Diarihatiku1976 said...

aaaa. dah lupa-lupa tu.. tanda-tanda nak t** tu... gurau je... cian damia...

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. klu blh dicucuk kat lappy lama dah akak tgk astro kesana sini

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!