Header

Wednesday, October 14, 2009

Makan² Raya n Celebrate Besday

Lepas jer Xberry party malam sabtu lepas weols ke sini pulak.

Taman Maluri rumah mummysya n famili. Ada makan² raya, weols kat xberry party tuh memang sekejapan sajork dah ler sampai lewat pastu blah awal lak....huhuhu. Tapi xperlah janji misi selesaikan.


ini antara menu yg masuk ke perut weols
Mama mummysya masak nasik ayam, kuah kacang, rendang ayam dan macam² lagi ler.

lepas makan acara borak² isu semasa, isu diri sendrik n satu plan baiiikkkk punya..hiksss

ini apalah yg khusyuk sgt weols dok perati nih
eh nih sapa yg snapped eh????? Mohsein eh???

Nak tau apa plan projek weols???


Ini ler dia projek weols.....nak suprise kan besday boy???

Kin saje jer nak wat suprise kat mr hazizul celebrate awal sket...hiksss. Maka weols pun merancang plan nak kenakan mr hazizul

n iniler dia bahan² nya.....lol

elok punya kita plan.....dah ready panggil besday boy ler....ahaksss n serbu pakat kenakan dia



habis berlumuiiih ngan tepung n telur nasib ler bukan telur tembelang kan

haaa....nih lak kin dah mcm nak tukar profession jer nih kin....wakakakaka

besday boy yg comot.....hiksss

nasib ler avin damiaa xde malam tuh klu idak konfirm dia dok menjerit comot....comot...hiksss

alahai so sweet ler picca nih....i like this moment captured!!!

n misi weols adalah berjaya.....hiksss terpaksa ler besday boy mandi selama sejam (yg ini auta!!!) untuk membersihkan badan. Nasib buat kat umah sendrik kan sonang!!!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

neezareef said...

ya Allahhh..pengsan kena gitu..takat tepung ok lg siap ade telooo..mak aihh..nangis2 di harijadi jwbnye

Cath J said...

Wa-duh....kalau aku yg kena...siap lah org2 yg mendera tu....wakakakakka... kena karate...hahahhahah...

lily lotus said...

hihihi...alololooo sweetnya last pic tu! ly dapat feel camne kecohnya moment tu

masviona said...

neezareef:
klu kita yg femfuan nih mmg ler tp laki biasa je camni...lagipun kat umah sndrik senang klu kat luar huhuhuhu nangis gak kot....wakakaka

cath j:
ahaksss siap nak karate tuh...cath j pndai karate ke...hiksss

lily lotus:
kan soooooo sweet

iena hamdi said...

hahhahaha patut la... tu yg musykil awat masa iena dtf triffle tu tak der.. tetiba kat gambo mas ada.. huhuhu

nasib baik iena dah balik kalau tak leh tumpang sekali main tepung

farish H said...

hahah meriah!

rasp said...

kelakar :D
mmg sweet pics yg last tu!

Kaseh said...

waaaa rugi tak datang arituh.. ermm kin ada jemput tapi kaseh lak kat umah ada sedara datang... kalau tak sure besh join korang..heheee

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!