Header

Wednesday, October 28, 2009

MV Craving 4 This Cheese Cake

makanan nih mmg sgt sedap....tambah² cheese cake tuh (fara im craving 4 the meveles cheese cake while typing this n3.....so how???)



Ni actually uols story last 2 weeks nih...huhuhu.

Kira halal lah ye.....kalau tal halal pun aku nak gak story mory kat sini hiksss pasal ada moment yg best² rugi lak kalau tak cherish kat sini, sure hilang gitu jer so basi ke lemau ke lantak ler janji ada gak kan.

Xtvt nih semua jadi kat umah kawan weols nih......owh sebelum tuh nak puji sat tuan umah utk sesapa yg masih kosong 4 tau!!!! bukan kosong 1, 2, 3 tau....oh no! no! no! n bujang trang tang tang tuh ler ler try approach mana tau kot² lekat kan. Kalau sapa nak kenalan leh jer aku kenen² kan confirm tak rugi punya....=) nak makan kek xyah gi secret recipe ke bakers cottage ke or memana kedai kek coz confirm cake buatan air tangan si fara nih delicious....nyummy gitu tak caya sila lah jengok blog dia http://drezqi.blogspot.com.

ni ler dia fara........tuan umah yg da bomb

Sebab sedap ler drezqi dah banyak kali dapat promo free kat mv.com nih coz mmg satisfy ler kalau order tuh. Org kata sekali rasa pasti nak lagi sbb tuh aku tak kisah nak promote kat blog banyak kali pun.

Citer dia weols dpt invitation from tuan umah utk dtg memeriahkan majlis makan² umah dia so weols mmg berbesar hati ler nak datang kan lagipun mmg nak kenal ngan twin tuh....hiksss....n twins tuh mmg sungguh cute n chomellllllllllllllllllllllllll skali tau!!!

Ok nih dia antara moment² best yg weols mmg nak sharing kat sini. Avin damia punyalah happy dapat jupe n main ngan kakak² dia nih padahal dia moody sepanjang hari.....badan penat lah katakan.....itu pasal sentap je manjang.

Nak² plak all the way dari umah sampai ler sampai depan pintu umah fara dia tido bangun² jer mood sentap masih menyelubungi ler kata org tuh tp nasib baik ler ada jumpe geng kat sana terus moody gumbira dia datang uols sampai tak nak balik tuh....ahaksss.

makan bersuap lagi tuh......ni kakak (twins)

ambooii manjanye damia ngan kakak makan bersuap lagi kalau ngan bonda sebok nak makan sndrik jer

adik on left n kakak on right n avin damia kat tgh²

kakak yg body figure nya lebih kecik dr adik....=)


Xtvt avin damian the geng kejap² masuk umah kejap²

main kat luar rumah lak

suke ler dia dpt main kolam kat luar umah tuh



sebuk ler nak carik fish dlm kolam tuh



Sampai tak nak balik uols happy dapat main punya pasal n bonda n walid dia pulak adalah sgt happy juga kerana dpt isi perut....muahahahaha.

Jangan tak percaya aku makan sampai bertambah² memula pekena laksa lepas tuh sambung makan nasik lemak yg melethop tuh plak......sungguh heaven uols kek cheese lak tak ingat berapa ketul yg masuk dlm perut nih coz sedap sgt makan kan.....lalalalalala

Makanya weols semua balik ngan happy n syurgaaaaaaaa sekali lepas tuh teruskan perjalanan ke open house yg berikutnya...:)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

yatie said...

lately.. bila masuk blog org mesti ada gambar cake...terliur plak....

macam nak buat cake plak hari tapi takut tak habis makan....

laksa?? nasi lemak??? sedapnye

CuTeMiUt78 said...

alamak.. bila tgk n baca n3 kali ni.. rasa teringin gak nak rasa..

Fara said...

ihiks.. tq mv.com's family for coming to my hse.appreciate sgt2.. suka tau tgk uols mai umah. ekceli dok tunggu uols call, takut sesat..hih. rupa2nya dah terpacak dpn pintu.. ..kelas uols. heheh.. twins pun happy sgt dpt layan avin tau.. lenkali mai la lg.. kita mkn2... :D

tq for promoting my blog.. xpe, lenkali kita mkn lg cis choc cake tu yerk ..lurve ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!