Header

Thursday, October 22, 2009

MV Kembali

Salam uols,

Mmg ler aku xsempat nak schedule n3 lately but baru 2-3 kottttt.

Jgn risau aku xkan tinggalkan mv.com ni cumanya aku betul2 bzios maklumlah banyak benda baru yg nak kena belajar n buat lepas tuh mestilah nak kena kechup cecepat...aku mmg xsuke lambat2 ni kan.

So kita mestilah dulukan priority gitu kan, so kalau dh schedule n3 pun xsempat apatah lagi nak bloghopping kan tapi xper aku janji lepas2 ni aku akan kembali seperti biasa....hiksss

P/s: agaknya aku pkai set hijau kot hari nih sbb tuh tenang n pantas je wat keje rini...ahaksss


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

ptt arr tulisan oren menguasai blog mv nih..kekekekek

atty's said...

TAKE..UR TIME ..DEAR..

masviona said...

neezareef:
tuler psl neeza jeles gak sket² tp xper ler drp mv.com nih tak berupdate kan...hiksss

TQ prebetsabu

atty:
tq dear....:)...rindu aar kat akak

CuTeMiUt78 said...

eemm.. takpe.. dulukan mana yg penting

a-as said...

take ur time..biasa lah tempat baru kan :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!