Header

Thursday, October 08, 2009

Opisnye Jamuan

oren tema kaler opis......cun gak seposen kaler oren nih kan


Jamuan apa lagi uols Jamuan Raya Aidilfitri ler

This year alhamdulillahh ada jamuan raya officiall yg dibuat oleh opis ahkak nih haa but bonus raya nan ado ler plak.....hiksss

Notthing much to say coz ahkak kan dah buat dah live n3 yg tak berapa nak live tuh tapi kira live ler jugak kan...hiksss

cumanya semalam xdan nak insert picca sekali coz entah ler henset ahkak nih semalam problem lak bukan henset rasanye but BB services kot yg problem after hard restart baru ler ok sket itu yg ala² tak berapa nak live tuh tapi kira halal lah kan.

bergambar ngan opismate yg femfuan jer yg laki sorang tuh bos tuh (tp hijau jugak tetap jadi pujaaan kalbu ahkak) GREEN ALWAYS AROUND THE WORLD!!!!

acara lucky draw...tp rasanya semua staff lucky kot coz semua pun dapat....:) (thanks company ku...hiksss) lenkali leh ler buat lagi

sebahagian geng jejaka perasan hensem....hiksss

amik amik jgn tak amik

makanan adalah sgt heaven sekali......mcm² ado tapi ahkak cam kempunan ahkak xsempat nak rasa laksa johor sebabnya bukan salah sesapa tapi ahkak sudah sengkak perut dah moncit dahhhh

dan ahkak adalah seorang yg lucky kerana telah mendapatkan sebijik mangkuk bertudung yg cantik ini sebagai adiah lucky draw


Ahkak suke dah terpk dah nak letak kat mana bendalah nih nanti....:). Itu jerlah pun jamuan raya opis uols lak camne plak?????



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

wah..meriah2..

Cath J said...

Meriahhhh hijau yer... The baju bukan the khema2.. ^_^

joegrimjow said...

nanti nak buat jugak ;-)`

Diarihatiku1976 said...

opis saya dah buat... tapi takde lucky draw...

Cik Wanie said...

Mak ai,
orennya warna khemah,
hik hik hik...

apapun Selamat BerOpen House,
hik hik hik

tuberose78 said...

baru pas makan jamuan opis yang ntah bpa kali jamuan dah.. sumer jbtn sebok nk buat.. kenyang oooooo...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!