Header

Thursday, October 22, 2009

Red Alert! Masviona.com tanpa Masviona???

CEO Mv.com nampaknya semakin hari semakin beralih tumpuan dia kat masviona.com ni...

Perasan tak, lately ni takde pun entry or komen dari dia..

Mungkin komitmen and projek lain dalam hidup weols wat dia tak sempat nak berblog..

dia pun malam2 wat keje then tido..

tak jamah langsung utk wat schedule n3..

tapi.. apa makna masviona.com tanpa masviona sendiri kan?

camna nak motivasikan dia semula?

ayuhhh.. keluarkan segala ayat motivasi utk dia!!!


moga dia lebih ceria n sekaligus dapat mengembalikan keceriaan mv.com!

*mmg dia bz menguruskan byk hal dalam hidup Team Mv.com.. jom ramai2 bg kata semangat kat dia so that dia leh curahkan idea n cerita gak kat sini.. mcm selalu...huuhuuh..

**moga lepas settle segala projek yg weols rancangkan ni, dia kembali aktif!




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

Salam MV.COM..harap sgt bz mana pun mas..sekali sekala mas hapdetlah ..ye..
.tak dpt 2-3 entry satu ari..satu entry satu ari pun okeh ..takecare

seksigul said...

biasalah...pompuan ...PMS ler tuuhh..macam yang kat cni jugak--> http://www.dapatwang.com/?id=SEKSI

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!