Header

Monday, October 05, 2009

Sabtu = Kuar Beraya

prebetsabu ckp dia suka picca aku yg nih so aku pun tepek ler kat sini....wakakaka

Ok hari sabtu tuh weols mulakan jalan² raya weols ngan menyerbu open house sorang kawan yg dah jadi jiran weols pun...hiksss.

Actually dia dulu ex opismate ngan prebetsabu lepas tuh tetiba menjadi jiran weols kat harmoni hill nih plak coz dah bei umah setaman ngan weols so leh gak ler open house dia nih dipanggil house warming kot...hiksss

Wahhh meriah uols dia masak........nasi beriani ke nasik minyak erk????? tp masak sendrik tau!!!!.

ayam masak merah yg maveles!!!!!

Seriyes ahkak terkejut ingatkan pkai servis caterer ghopernya dia bertungkus lumus ngan mak dia masak sendrik.

Hohoho Ayu kalu tau masak sndrik nape tak ajak ahkak gotong royong sama leh ler ahkak tolong yg memana patut....potong² sayur yg mana mampu lagipun ahkak xde wat dari pagi tuh hiksss....tgh hari tuh apa entah kes weols sengal betul layan sangam....uwaaaaa (sbb tuh lewat dtg umah ayu....wakakaka....ahkak sampai nak terkeluar air mata.....uwaaaaa sobsobsob...sedihhh oooooo)

Patutnya hari sabtu tuh weols ada dpt byk jemputan lain but masa semua buat pun lebih kurang sama kol 2pm-6pm abis camne nak bahagikan² badan...hiksss so makanya ada ler 2-3 tempat yg weols terpaksa tdk dpt menghadirkan diri. Mintak maaf bebanyak ler ye uols ye.


anak dara weols, avin damia biasa ler memain ngan kawan baru...hiksss

nak berkawan punya pasal terpaksa ler bonda teman sama

haaa before baik kita bergambar ngan tuan umah dulu sbg ucapan terima kasih....wakakakakaka

Harus ler singgah sekejapan sajork coz weols mau bergegas ke Selayang pulak, umah Kak Nik dia pun buat open house juger

Dah sampai selayang berkumpul ler sesama famili macam biasa ler sampai ke petang huhuhuhu tak sedar masa berputar gitu.

Before balik ke area BBBangi, sempat berjumpa² ngan kawan lama gak tp itu next n3 ok...hiksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

Cath J said...

Bestnyerrr... masih beraya sakan.....

Photo lawa lah....(1st pic).. ^_^

Dee said...

makan je kan..tp aym msk merah tu nmpk marveleslah..

chUNk said...

kak mas, yah pon suke pic atas skali tu..cun seh...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. raya.. dan raya lagi

rasp said...

now dah mula la open house sana sini :)

neezareef said...

ptt tajuknye..bila mv pkai baju merah..heheh

atty's said...

gambo kt ats tu ..mmg murni je wajah mv..keibuan gtu.

masviona said...

cath j:
masih lagi....raya kan sebulanmasih banyak umah sedara n juge sahabat handai yg belom diterjah nih...hiksss

dee:
tu ler makan n makan lagi...mmg sedap pun dee...hiksss

chunk:
hiksss...tq yah malu las ginis...ahaksss

cutemiut:
yes raya n raya lagi smpai sebulan

rasp:
tuler pasal sis...dah start dah ni

masviona said...

neezareef:
aah ler neeza terlupas pulas...hiksss

atty:
auwwwww.....murni tuh yg tak tahan tuh....ahaksss

dah mmg ibu pun kan...wakakakaka

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!