Header

Friday, October 02, 2009

Selamat Bertugas Untuk Pekerja Baru Giant



Wakakakakakakakaka

Sebelum aku karang ayat untuk penuhkan n3 nih jom kita pakat gelakkan prebetsabu secara berjemaaahhhhhhh......ahakssss (huhuhuhu isteri sapa lah nih ye ajak org gelakkan suami....wakakaka)


Ada gaya pekerja giant yang berhemah tak prebetsabu nih??????kuikuikuiiii

Actuallykan aku masa dok snapped picca nih aku gelak macam org dah tak betul dah tau tak.....hiksss.

Dah tuh giler gegeh aku nampak prebetsabu dok tolong cashier tuh masukkan barang² hasil rembatan kami untuk restock barang umah....hehehehe


Weols tak selalu sangat pun datang shopping kat giant nih bt coz malam rabu tuh dah terdesak kan datang ler gak memandangkan dah dekat kol 9 pm jam tuh terjah herlah giant nih coz dekat sket kalau nak gi tesco lagi jauh kedepan sket coz weols kuar ikut BTK ritu tak kuar ikut BBBangi.

serius nampak bang....leh i tolong sama....wakakaka

ok ikat bang plastik tuh jgn tak ikat....hiksss

Masa dok membayar nih avin damia ngan bibik dah kuar. Bibik bawak avin damia gi kat mini playground yg ada kat dlm giant tuh itu yg aku ada masa nak amik gambar prebetsabu tuh.

Piccas yg nih lak masa memula dok que kat depan cashier tuh...hiksss. Anak dara nih sebok dok mengacau gegula n segala mak nenek candy yg ada kat kaunter cashier tuh...huhuhu






Ok jom balik dah dapat resit dah tuh kan...hiksss

n eh dah ler uols tetiba aku cam kering idea lak...ok chill bebeh...hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

farish H said...

wahha de gaya ni jd cashier hahaha

nazawani said...

he..he...memang ade gaya cashier ....ni giant kat mane ni....kat bangi ke...?

atty's said...

ke ps ade hati ngn akak cashier..tu...ekekekkeke..larikss..

nURmALa mAZLan said...

cam kenal je la pekerja baru giant tu..giant mana ni kak mas.. nak pergi la tgk packer dia tu..ahahahaha

lily lotus said...

mmg selalu asal smpi kat cashier jer automatic husband jadi pekerja giant..samalah dgn lily..cashier diorg lembab katanya

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. ada gaya jd pem.cashier ni.. tukang packing barang..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!