Header

Friday, October 02, 2009

Serbu Raya Harmoni Hill

Sebelum aku melalut, aku nak ucapkan setinggi² penghargaan dan syabas kepada komuniti Harmoni Hill.

Pekebende lak komuniti tu?
tu ialah komuniti tempat kediaman kitorang la..
ye.. disitulah terletknya Teratak Mv.com.. ceewah ayat skema sedikit di situJustify Full

Nampak gayanya komuniti kawasan umah kitorang ni semakin rancak ngn pelbagai aktiviti..
disamping acara makan², ada gak dorang jalankan aktiviti riadah.. badminton umpamanya..

tpi kan....
kitorang sedikit segan...
sbb apa?

sbb kitorang ni kan..
errr.. jarang benarrrr join aktiviti dorang..
dah tu asyik takde kat umah je kekdahnye weols ni kan..
kalau ada kat umah pun dah malam...

siang?
jgn harap la weols ada kat umah !!

apapepun, kitorang mintak maaf la pada komuniti harmoni hill..
sure ada yg igt kitoang ni anti sosial ek..
tak mau bermasyarakat...
even sure ramai yg tak kenal kitorang pun kat kawasan tu..

huuhuhu.. bukan cenggitu..
tapi masa amat membataskan kitorang..
klu tgk kat blog masvionacom ni pun bole kira bape lama je masa weols ada kat umah.. hahaha...
dok berjalan kehulu kehilir je weols ni kan..

so alkisahnya,
akhirnya semalam weols dapat gak join aktiviti komuniti ni..
sempena raya ni, komuniti harmoni hill wat acara Serbu Raya!!
hampir tiap malam akan ada malam free..
kiranya mcm umah terbuka seara bergilir2 la..
malam ni umah situ malam esok umah sini dan seterusnya seara bergilir2


bagus kan?

meriah uols...
semalam kebetulan kene giliran jiran sebelah umah kitorang plak.. Pn aza
ramai gille yg datang..

baruu je nak buka pintu pagar nak gi umah sebelah ,
tepon viona berdering lak..
ada orang kol nak tanya psl apartment kajang impiana kat seksyen 7 bandar baru bangi tu..
berminat nak sewa katanya..

mm..alhamdulillah ramai yg dah mula tanya psl nak sewa apartment tu..
in fact malam semalam lepas dari acara makan2 serbu raya ni, dlm kol 11pm cenggitu kitorang dah ada set appointent ngn bakal penyewa nak tgk umah tu.


hidangan utama..
bihun sup..

kek pon adooooooooooo..
seperti biasa, damia nampak je kek ni, dia kata "hepi beday to u" lah..

time ni rombongan lom sampai lagi..
yg dah sampai ada beberapa org je..

sebelah viona is jiran umah sebelah kitorang gak.. belah yg sana.. aza belah yg sni..
ahahah ayat nak bagi korang kompius..

proses mengacau makcik2 oleh damia..
hahaha..

aparaaaa damia ni..
makcik2 tu nak gossip pun susah tau!!

dah puas mengacau makcik2,
gi la plak mengacau mainan2..

oleh kerana rombongan Serbu Raya ni ramaiiiiiiiiiii bebenaooooo...
so kaum adam kene lepak luar..
hanya kaum hawa je dok dalam umah..

huhuuh..

yg lelaki g amik makanan dalam umah then makan lepak2 luar sabil menghirup udara nyaman...


piknik.... piknik...
santai kan?

bestt..
tuan pengerusi komuniti perumahan harmoni hill memberi ucapan aluan n terima kasih pada tuan umah...




hah.. korang tgk la sendiri betapa meriahnya acara Serbu Raya harmoni hill ni..
ramai penduduk yg hadir...

arianna dok melekap ngn mak dia....



last sekali.. bergambar bersama tuan umah...
Pn aza.. jiran sebelah umah..

thanks aza!!


ooo.. btw, komuniti harmoni hill ni ada wat weblog. leh gi kat http://harmonihill.blogspot.com/



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. meriah.. klu kat kg cam acara baraan a.k.a marhaban beramai sambil beraya setiap rumah yg ada

CuTeMiUt78 said...

oppss.. lupa plak.. tu tudung yg akak beri kat viona tu.. cantik plak tgk viona pakai.. (perasan pla tu..)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!