Header

Monday, October 05, 2009

SOLD OUT - Apartment Kajang Impiana.. ALHAMDULILLAH

Dengan ini secara rasminya weols nak bgtau bahawasanya Apartment Viona kat Taman Kajang Impian, Bandar Baru Bangi yang nak disewa tu dah ada penyewa...!

Alhamdulillah.. proses nak carik penyewa kali ni tak susah..

Semalam weols pegi berjumpa ngn Penyewa umah tu utk sign tenancy agreement..
ari khamis aritu diorang dah set appointment ngn weols utk tgk umah tu..

then jumaat terus diorang kompom nak duduk situ..
siap2kan agreement, then tadi jumpe beramah mesra sambil sign agreement..



perjumpaan ni turut disertai Mama & Abah..
kebetulan Mama abah n adik beradik mai beraya Teratak Mv.com..
so dah alang2 tu mama pun mmg nak tgk umah apartment tu..
so bawak la sekali jumpe ngn tenant..

huhuuh.. sila baca setiap bait2 agreement dgn teliti...
tapi jgn isau..
agreement ni tak berat sebelah..
sekadar satu formaliti incase terjadi apape, ada black n white..
eh nnti aku citer pasal kegunaan tenancy agreement ek...

lepak2 kat Sup Urat Ketin...
sesambil saling kenal mengenali..
ye la.. weols harapkan antara kitorang ngn penyewa tu nnti bukan sekadar tuan umah ngn penyewa, but moga to the extend sampai leh jd kawan.. kan?

k la so dgn ini aku tutup ruangan iklan Apartment Untuk Disewa kat bawah setiap entry tu..


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Gieyana said...

baik betui korang nie..siap bw penyewa p makan2 lg..

Cath J said...

Tahniah....

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus la tuan umah ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!