Header

Monday, November 23, 2009

Aktiviti Ini Hari?

Hallo Malaysia...

eh eh.. korang keje ke arini...

alalalalallaa.. kitorang adalah cuti hahahahahahahhaha
aktiviti arini?
mmm... cadangnya arini weols nak sewa motorsikal n ronda bandar ho chi minh ni...

nak pi tgk bangunan perancis, pos opis, teater, reunification palacae, museum ho chi minh, musium perang, n nak pi jelajah area kampung2 di ho chi minh ni..

saje je nak try pengalaman bawak motosikal dalam bandar saigon ni...
weh... traffic sini menduga akal oooo...
sgt byk motorsikal bertali arus.. sgt bersimpang siur!!

selamat menyesatkan diri di bandar saigon!!!
jangan habis minyak tengah jalan then tak jumpe stesen minyak udah laa....
hahahahha

vrroommmm !!!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Hezesuze said...

hahaha tgh bygkan mas n ps merempit kt kota saigon ni...ahaks!

yehaaaaa!! vrooom vrooomm...

rasp said...

baik baik merempit tu,
jgn tunjuk skill sangat tau :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!