Header

Tuesday, November 17, 2009

Avin Damia n Doranya!!!!




Tengok lah gelagat anak dara weols nih, nih cerita mlm weekend lepas membawa sampai ke mlm nih...ahaksss.

Alkisah dia hari sabtu tuh weols semua gi anta mama n abah ke kompleks tabung haji kan so ada ler org dok jual² belon² nih kat luar pagar untuk ler peniaga belon tuh lately nih coz berapa ramai family yg dok pi menghantar famili memasing bawak kekanak ribena kan so berapa ramai kekanak ribena yg dok terhegeh² terloncat² nak kan belon nih kan...........mcm² ghoper ada spongebob ler, hello kitty ler ultraman ler mcm² lagi lah.

Yang avin damia tgk Dora the explorer tuh terus memekik² nak dora uols, memula tak nak belikan jugak tp kesian lak bila tgk dia dok mcm telan air liur jer tgk bebudak lain dpt kan.....:) so belikan lah jugak regenya rm7.

Tapi berbaloilah kot tgk dia punya happy sampai bawak ke bilik tido tuh.....hiksss....ptg semalam balik keje tgk belon tuh dah layu dah pun but still masih boleh terapung lah...:)

Hari nih xtau ler camne entah² balik nih dah flat abis dah kot....hiksss

Xpelah janji dia happy.....:)

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

kojah said...

comelnya avin damia...

ArELeEz said...

bley jadik bestfren avin damia. hiks..

neezareef said...

natang tu mmg x tahan la mas kan..mmg cpt je leper...pstu bli lg..leper lg..gitu je la bg untung kt penjual jek

CuTeMiUt78 said...

eemmm sama je la ngan mirul.. klu dah nampak.. mesti nak punya.,. bukan kira mahal ke tak.. tapi tu la memang tak tahan la belon camtu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!