Header

Friday, November 06, 2009

Ayam nih sungguh sedap


Tetiba terkecur air liur mengingatkan rendang ayam ke ayam masak lemak nih. Tak sure namanya but dia punya rasa mmg sedapppppppp

sedapnyeeee!!!!


Aku tak tau apa ke namanya coz bukan aku yg masak but ada sorang sis yg da bomb nih masak....hiksss.

Bukan dia masak khas utk aku pun, cuma aku kebetulan dapat rasa coz dia jemput masa open house raya kat umah dia bulan syawal lepas......dapatler aku merasa.....syoknnnye.

Makan bihun pun aku hentam makan ngan ayam nih.....sungguh syorgaaaaa sekali.......kaler kuning dia tuh wow...sungguh menggiurkan....kan uols

Ni gambar sekadar selingan sahaja......since n3 pasal open house kat umah sis rasp pun rasanya tak kuar lagi kat mv.com nih so better ler aku abadikan piccas nih kat sini kan....:)



Avin Damia mewarisi hobi bonda dia.....suka sgt ngan ikan.....pantang nampak fish...hiksss

Bonda dia lak suka ikan coz suke tgk ikan berenang² dlm air....tenang je

small world......gi sana gi sini....jupe lak As....:) coner situ coner sini...:)



Author's note: Tenkiu sis coz invite weols sefamili.....lenkali jgn lupa ajak weols lagi....hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

rasp said...

jap nak gelak dolu hehehehe...
i tgk tajuk tu, ingat ada resepi baru,
or u gi mana2 restoran...
tup tup terkezut i tgk pinggan tu,
siap kata dlm hati, "wah, cam pinggan kat rumah i" hahahaha
ghupanya n3 pasal aritu hehehehe...
neway, thx sudi datang sis...
sori kalo i tak terlayan ye...
insyaAllah, ada rezki akan ku jemput lagik!

Izan said...

ya ampun.. mmg menggiurkan. smpi ke italy ni blh bau tau. =)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!