Header

Friday, November 13, 2009

Bercanda di Pinggiran Pantai


Pantai mana weols bercanda?????

Batu Feringgi jerrr (tp tak best prebetsabu xde dia kerja....mencari banyak² se suap nasi) makanya weols bertiga saje ler (mv, avin damia n bibik ler) alah actualy xde lama pun ahkak cadang nak lepaskan buring mls nak tunggu sesaja prebetsabu dok wat keje kan.

So pala ligat ler mikir mana ahkak nak lepak sementara nak tunggu prebetsabu siap wat keje, plan xnak gi jejauh coz keje prebetsabu tak tentu kengkadang cepat siap kengkadang sampai ke subuh buta pun tak siap² gak (handle bab² software nih biasa lah kan memula betulkan error kat sini....dh done tetiba ada lak error kat tempat lain......debug lagi....biasa lah tuh) tuh tak kira masa entertain client lagi :).

Akak search ler kat GPS tempat² yg terlintas kat pikiran, tetiba terlintas batu feringgi tgk kat garmin tuh dia estimate around 15km jer so terus ahkak mintak izin prebetsabu nak drive kesana.

Memula prebetsabu tak kasi uols tak yakin ngan ahkak mv ler tuh, katanya ahkak tak biasa lagi ngan jalan penang kan but ahkak yakinkan dia yg ahkak leh n clap² untk diri sendrik tau ahkak berjaya ke batu feringgi drive sendrik tau!!!!! (ngan bantuan GPS lerrrr) tanpa tersesat uols direct je sampai ke pantai tuh.

hehehehehe......cumanya masa balik nak jemput prebetsabu kat site dia tuh, ahkak tersasar n sesat sket coz malam lepas tuh hujan lebat maha hebat kat penang malam tuh buat ahkak xdapat tgk jln ngan jelas (ahkak mv kan silau!!!!) lepas tuh jiwa tak tenteram coz avin damia merenggek nak milk n bibik lak terletak bag susu dia jauh kat seat belakang n dia tak sampai tangan nak capai bag tuh....huhuhuhu.......haru biru uolssss

Tapi alhamdulillah selamat sampai jua......syukur.


happy giler avin damia dpt main.......ci ater = sea water

Memula dia takut giler nak cecah kaki kat air,masa akak nak buka shoe dia...dia geli² uols nak cecah kaki pasir pantai pun takut tau.

dah lama² uols tgk sedirik ler siap request nak mandi uols....nasib baik makan pujuk. Puas ler ahkak memujuk....pujuk n pujuk lagi

"....sabar ye sayang tunggu walid, bonda takut walid xde, baju swim avin tak bawak kan........"

Nasib ler dia dgr kata uols slow² jer angguk tiap kali ahkak pujuk.......:) tp dgr² pun masa ahkak pujuk naik coz dh nak balik nangis gak dia kejap kuar ler air mata barang setitik dua....tp lepas tuh ok la balik....:)

avin damia bersama bibik nya

bersama bondanya plak

bersama² bonda gak....:)

Happy dia dpt main laut even sekejapan cuma.....:) nnti insyaallah next month kita ke pulau perhentian or memana pulau lain lah kan....hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii

Mas dah kat kampung Gua dah tuh..heheh
Kalau Gua ada sana bley gi lepak2 kat kampung Gua...

Avin bukan main lagi noooo dia main air...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!