Header

Thursday, November 19, 2009

Demam Lagi

Adoyaiii sowi lah uols semalam xsempat nak schedule, satu famili kebabom awal coz weols semua kena serang dek demam.

Avin Damia start demam balik...sian dia baru je sembuh demam lak balik. Semalam dah bawak dia gi klinik coz ahkak pun demam gak ni batuk terlampau suare pun payah giler nak kuar nih.

Risau lak nak tgglkan dia nnti hope sgt dia dpt recover before esok.....ya allah biar ler cepat sembuh.

Ahkak pun amik ubat skali smlm kot ler melarat nnti xpasal2 xlepas time health scanning kat airport nanti...huhu

Ok uols kita jupe lg hope uols semua dpt pray for weols biar weols sihat ye uols.....tq in advance

Mmmmmmmuuuuuaaaahhhhhhhh!!!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

7 Comments Uols:

kojah said...

ok kak...moga cepattttttt chat =)

jgn lupe mkn ubat tau...

atty's said...

semoga team mv.com ..sehat semuanya amin ..

rasp said...

smoga uols semua cepat2 sembuh sis...
siannya...

masviona said...

kojah:
tenkiu.....mesti lah...:)

atty:
tenkiu kty.....:)

rasp:
tochei...tochei...:)

fuhhh lama giler tak reply komen2 shbt2 sekalin....adoyaiiii

Hezesuze said...

ermm dugaan idup tu...hope tabah menghadapinye....ada hikmah tu...

Cath J said...

Semoga cepat sembuh semua...

CuTeMiUt78 said...

semoga korang sekeluarga cepat sembuh k

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!