Header

Friday, November 13, 2009

Gahter Together gether.....:)

mana avin damia???? dia ada jer but kebetulan tido so weols tinggalkan dia dlm kete sambil ditemani oleh bibik dia.

Xtvt weols di mlm jumaat lepas, dh seminggu jd baru masuk kat dlm mv.com nih....huhuhu maafin kami donk...agak kebizian gitu.

Dah lama weols tak gather sesama....reramai kan, memasing pun dah windu dah kan so set ler time. Weols patutnya dah hampir² tak dpt join but xnak hampakan kengkawan coz dah commit awal² leh pergi kan so dtg ler jugak even kelewatan gitu kan lepas sesi makan² lepaskan windu itu weols terus rushing bertolak ke utagha........destinasi memula kat kedah n shoot ke penang lak.

weols masa nih mmg paling last sampai.....semua pun mcm dh nak abis makan dah pun......sian diorg (halalkan ler weols kan ada anak kecik....lepas tuh weols nk packing stuff semua kan....hiksss....jgn marah ye kin, kty, lisa, jijie n lenlain tuh ye)

Even dah selalu dtg Qbistro nih tp baru 1st ler ahkak mv nampak roti tisu kat sini. Kebetulan mama kin order.....giler panjang 2 pinggan ko...:)

Mama tak makan sangat pun coz diorg balik awal sket yg tukang habiskan adalah ahkak mv ngan akak anak dara kty (sedapkan kak even mulut dok kata banyak minyak tp tgn tetap nak cubit masuk mulut kan....hikssss)

nasi goreng petai.......kepunyaan prebetsabu....:)

D3000 nih kepunyaan sapa lak?????............cuba uols teka

Mr Hazizul kah???

Prebetsabu kah?????.....no no no

Masviona kah?????? lagi lah no



ni ha tuan empunya camera tuh......mohsin

Siapa pula kepunyaan mohsin ni?????

Ha yg itu biar lisa yg jawab coz mohsin tuh kepunya dia.........lalalalala


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

PinkJamboo said...

Yesssssss...itu milik saya.. amboi besau nau gambaq mohsein yer..heheh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!