Header

Friday, November 06, 2009

Jason "Sepet" dan Rizman

ini ialah entry mempromote mereka-mereka ini..
persembahkan..


dari kiri, rizman dan jugak jason..
hikss... nama jason sama lak ngn watak dalam citer "Sepet"

diorang ni muda belia lagi.. comey2 kan?
hiksss..

tapi apa kaitan dorang ni ngn mv.com ni?

haaa.. sbenarnya, dorang ni la penyewa umah weols kat bangi tu..
if ada yg perasan dorang ni pernah tanya kat shoutbox sebelah ni napa gambo dorang takde dalam blog ni..
hhihihih. haa.. aritu PS berkesempatan jumpa-jumpaan ngn dorang sambil minum2 teh tarik..
so sempat la dia snap2 gambo...

cewah rizman siap posing lg..
jason lak malu2...

hihihihi..

oklah uols.. harap moga uols jaga umah tu leklok..
apape masalah inform weols...!!
bebila uols rasa nak minum2 teh leh je...!


Author's Note: weols x sure dorang ni dah ada gf ke belum.. if ada sesapa berkenan, leh la mintak weols arrangekan date hahahah.. eh nnti weols leh jd agensi cari jodoh pulak!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

neezareef said...

kot2 la diorg kang shooting kt umah mv lak

Ada Ayrissa said...

wah..jejaka idaman!

*ayu the sun* said...

hahaha... mndirikan masjid tu pahala oooo...

rasp said...

siap leh promote tu lagik ...
leh buka agensi cari jodoh le lepas nie hahahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!