Header

Thursday, November 12, 2009

Jom Manjakan Kuku Lak


Studio canggai???

Sapa tau studio apa tuh....hiksss

Serius tau aku baru tau canggai tuh nama lain bagi kuku.....hiksss (credit to prebetsabu coz dia yg let me know....hiksss)

Aritu aku saje ler nak manjakan diri sendrik kan dah penat kerjakan kita kasi reward lah kat diri sendrik.

Ni kat MidV......JJ Nail studio n SPA klu tak silap aku, alah klu salah pun uols carik sendrik ler kat sana klu tak silap ada 3 jer tempat utk medicure n pedicure nih (mmg tak silap lah coz dh tanya staff kat information kaunter tuh...hiksss).

Memula buat pedicure dulu, aku amik yg pakej massage skali so dia lama sket lah around 1 hr 45 mts kat sana ramai staff n diorg mmg akan entertain customer betul² tip top ler services nye.

Owh bestnya rasa....syorgaaa coz sesambil dia dok layan kaki aku, aku leh layan massage badan ngan massage chair diorg....classs gitu.....:)


Antara customer diorg yg lain, dr observation aku ler customer diorg nih cam semuanya regular customer jer coz dah friendly giler dah.






Saya yg tgh rileks kat ats massage chair sambil terasa mcm nak lena coz kaki dibelai² gitu kan...:)



Lebih kurang 1jam 45 mnt lepas tuh barulah leh beralih ke tempat lain utk buat proses medicure lak.....sgt seronok...:)

Dia siap shine kan kuku lagi (tp bukan free ler extra charge gitu) coz aku saje² gatal nak add on sbb nak perasan ala² artis or model gitu kan.....heheheh ahkak mv yg ngengada.

proses nih tak lama sgt just amik masa dlm 30 mnt jer lepas tuh siap n kuku pundah bersinar² jer.....:)



Lepas tuh balik umah ngan perasaan yg happy sbb dpt cantikkan kuku sesambil dpt urut² badan dan untuk servis pedicure n medicure nih saya hanya perlu bayar rm150....ok lah kan...ala sekali sekala je pun bukannya hari² pun kan...:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

alamfanacinta said...

isk geli ahh kak if org pegang kaki..bleh meggelupur tuhhh...hehe~

nURmALa mAZLan said...

amboi ko kak mas...siap gi menicure pedicure lagi..ehehehe~

mummysyafie said...

mv, kalau nak dekat gi kat mines je. kat situ kedai nya mmg sesuai tuk lena..hihih..sebab gelap sikit..dier just letak lamput direct ke kaki je

Cath J said...

Ni yg tak tahan tengok ni... aku pun dah lama tak buat... eh... baik gi kedai nyer je kan.. ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!