Header

Friday, November 13, 2009

LIVE: Aiyoooo.. Seminggu lagi!

Ni mmg dh last minit nih!

Lg seminggu je lg utk trip tu..
Tp pebende pun x prepare...!

Duit x tuka lg..
Note utk tips from research bout that place pun x compile..
Xkan nk g sana cmtu je.. Mau ilang arah nnti....

Mlm ni n esk dh xleh nk wat study n research sbb nak htr mama n abah ke tabung haji..
Dorang nak bertolak ke mekah dah..

Ahad lak dh ada appointment utk projek terbaru..
Err bukan baru pun..
Projek yg dh lama RnD tp baru now nampak jalan utk dikomersilkan... Vehicle data logger..
Alhamdulillah..
Walaupun projek ni KIV dh hmpir 3tahun but at last jalan dh mula nampak n semakin terang...

So nampak gayanya lps appointment tu
Kene bergegas balik umah la..

Sekaligus beerti,
Weekend ni kita xde jalan2 tau V ek..
Dok umah je tau
Wat note n preparation utk trip tu...

Yeaahhhh....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

kojah said...

wahhh g mana lak bro??

nak ikottttttt!

lily lotus said...

patutnya u all pun kena terbang naik haji tu..dah lebih dari mampu..wahhh tetiba..jgn marah haa..apepun enjoy ur trip nanti

rasp said...

wah...dah semakin dekat time honeymoon korang ek...
uish, harus cepat2 planning kan ada tempat ter-miss out rogi oooo

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!