Header

Tuesday, November 03, 2009

LIVE: Berjalan sesaje..

Cuba teka aku katne..

1

2

3

Teeett

Masa tamat..



Aku kat Pekan Pahang la
Mv x ikut... Urusan keje haha..

Penatlah badan sbenarnya..
Keje ni byk betul berjalan..
Dah lebih 5thn rutin cmni...
Mv pun dh paham.. Demi mencari sesuap nasik..
Eh apa lak...
Keje penat2 tunggang langgang xkan nak cr sesuap je kan..
Ok ok aku tukar ayat.
Demi mencari DUIT utk menampung keluarga, menstabilkan ekonomi keluarga, menambah tabungan n pelaburan, mengumpul aset demi masa depan, mengumpul modal utk berbelanja dam bersuka ria..
Haaa detail !

Sib baik la mv dh biasakan aku ngn hobi travel dia..
Dahulu aku bkn kaki jalan!
Aku just suke g tpt2 dkt2 je..
Sampaikan dulu, aku tergolong org yg mabuk uweekk uwekkk bila naik bas.. Gara2 x slalu travel
Haha

Tp lps kenal with mv
Dia la yg meyakinkan aku..
Dunia ni sgt luas n sgt menarik utk di explore!

Dulu aku xde keyakinan langsung nk travel
Takut sesat kat tpt org...
Jumud kan?
Mv la orgnya yg dorong n yakinkan aku.. If there's a will there's a way..
So bila financial dh ok sikit, kitorang jdkn travelling ni as part of our life

Alaaa...
Aku sure ramai yg mcm aku dulu..
X yakin ngn diri sendiri
"Ish takutlah nak g tpt org.. Apatah lagi negara org.. Bahasa.. Budaya.. Sume lain"

Padahal sbb bhs n bdy yg lain tu la yg wt lg sonok utk kita tgk tpt org..
N thanks to air asia.. Now everyone can fly..

Eh ni bukan bodek..
Hihi Team Mv.com bkn mcm org lain yg dok bodek2 mengharapkan balasan...
But its reality..
Dgn kos yg minima, kita dpt tgk budaya org..
Xyah la berabis byk sgt nak tgk budaya eropah..
Gi sekitar asean ni lg syiokk.. Lg mcm2...
Kan?

Hah
Inilah yg berlaku bila aku tgh bosan..
Actually aku tersilap bajet masa..
Meeting jam 2 but dh smpai awal..

So halal la aku bebel sini ek..

*if financial mengizinkan.. Jom kita semua g bercuti.. Xyh obersea pun xpe.. Domestik je pun dh syiokk.. Mengeratkan lg hubungan..
**gasak la korang aku dh demam nak melancong dh ni.. 18days to go.. Yessssss



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Cath J said...

Hehehehhee... same lah kat sini... 'dah demam nak melancong'...wuhuuuuu... I love that sentence.. ^_^

*ayu the sun* said...

selamat la menjalankan tugas..
:)


leh mv shopping lebih nanti..
hiks..

rasp said...

tu org tua2 kata...bukan i kata, org tua2 kata hahahaha :
'jauh perjalanan, luas pemandangan'
kepuasan bila dpt travel!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!