Header

Monday, November 30, 2009

LIVE: Dating Sama Dentist pulak

Mmmm...
Sian mv..
Geraham bongsu dia punya pasal..

Dulu dh g dentist dh..
Doktor rekemen cabut si bongsu tu..
Doktor kata gigi tu x byk membantu kunyah makanan pun...
Lagi mudah makanan lekat ada la katanya..

Dan time dia nak tumbuh pun 1 cabaran gak..
Selalunya x cukup ruang utk dia tumbuh..
So akan menyebabkan kesakitan yg teramat..

Mv nampaknya dh mula nk rs sakit..
Masa kat saigon lg dia dh ngadu katanya gigi bongsu tu dh mula nak wat perangai..
Mujur la time tu serangan dia mild je..

Weh jgn memain sakit gigi bi leh kacau mood ooooii..
Rasa nak marah je sume bende..

So better cabut now drpd tunggu dia mengganas
Kang dah bengkak gusi lg xleh cabut...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

*ayu the sun* said...

tak sakit ker kalau cabut?? huuhhu...

mYpRecious said...

gigi bongsu saya ni pon tgh wat hal kak.. dah 3-4 hari asek meragam jew.. nak makan daging korban pun susah..

Rase gak mcm nak cabut jew.. Tapi teringat plak aduii sakitnye cabut gigi geraham hari tu.. seram plak.. dah le si bongsu ni duk pling ujung.. mesti susah doktor nak goyang2 kan die..

Anonymous said...

baru je pas cabut geraham bongsu psl dah berlubang. mula2 tnya doc leh x kalo nak tampal je tp dia suggest cabut terus.. sbb tampal x byk membantu. nnt kompom sakit balik.so, cabut laa..

-sarah-

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!